Geniu niesamowite te Twoje kwiaty, ja zauważyłem wśród kilku azalii białą, nie wiedziałem że białe też można spotkać, wiosną muszę się spytać w mojej szkółce, ciekawie wygląda z innymi kolorami. Ładną różę też pokazałaś, taką z jasnymi nie do końca rozwiniętymi kwiatami, bardzo mi się podoba
Jolu, Gosiu witajcie , mam nadzieje ze miałaś Jolu kolorowe sny .Od rana sypie mocno śnieg ,wczoraj moi panowie odśnieżyli podjazd do garażu , a tu znów tyle śniegu
TomkuWitaj Azalie białe i kremowe są u nas bez problemów do kupienia , ale np. rododendronów niebieskich nie ma , a widziałam w Olsztynie i nie kupiłam .
Ta różyczka to miniaturka .
A czy na zdjęciach dobrze widzę magnolię "yellow rivers" (chyba tak sie to pisze )? Ile sezonów rośnie u Ciebie? MOja była sadzona w ubiegłym roku i choć jest otulona, to troch się o nią martwię...
Witaj Aneto moja magnolia to Yellow Bird mam ją 4 rok drugi raz będzie kwitła , ma sporo pąków kwiatowych ,mam tylko nadzieje że paki nie zmarzną . Też moją zabezpieczyłam , zostawiłam tylko blado różową bez zabezpieczenia , nie wiem jak sobie poradzi w ten mróz .
Witaj braciszku u mnie też słoneczko ale w nocy sporo napadało ,wczoraj Marian z chłopakami bardzo się napracowali i porządnie odśnieżyli podjazd , bo już drzwi do garażu całe były zasypane a tu od nowa tyle śniegu .
troszkę wiosny bo długo na nią trzeba będzie czekać
Geniu witam cię serdecznie Dobrze,że u ciebie tak kolorowo,bo biały już mi bokiem wychodzi Kiedy oglądam twój zakątek to nie tylko oczy,ale i serce się raduje Miłej soboty