co do mariae to ona chyba zwariowała u Ciebie z radości że ją kupiłaś i pielęgnujesz

w każdym bądź razie są u Ciebie szczęśliwe

O nie! Właśnie wychodzi 10-tyAnno pisze:W końcu mariaeJak widzę masz 6 listków. Poczekam na jeszcze dwa i może mój puści małe kwiatowe co nieco
To moja pierwsza, najukochańsza i niezawodnamarwes pisze:Dorotko ,odrobina współczucia dla Ciebie i twych roślin, oby te remonty skończyły się jak najszybciej.
Ładne kwitnienia a Wandusia zasłużyła na miano księżniczki.
Gratuluję kwitnienia. Wspaniała roślina.
I jeszcze fantastycznie pachnieStorczykowa pisze:Ale piękny jest ten green jewel! Inne też cudne, ale ten mnie najbardziej powalił, może dlatego, że uwielbiam ten kształt kwiatów. Muszę sobie kiedyś takiego kupić, bo jest naprawdę fantastyczny.
I jeszcze fantastycznie pachnie
Widziałam listęStorczykowa pisze:I jeszcze fantastycznie pachnie
O, to koniecznie muszę go mieć, uwielbiam zapachowe! na wystawę zrobiłam sobie bardzo okrojoną, liczącą tylko 5 storczyków listę marzeń, ale green jewel na niej jest (wypisałam tylko te, co są dostępne).
I tego kwitnienia Ci jak najszybciej życzęMerghen pisze:Dorotko,,że wstawiłaś zdjęcie listków equestrisa choć nie było dla mnie. Teraz widzę,że może już niedługo będę mogła sama się doczekać kwiatów na mojej sadzonce. Wydawało mi się,że ona jeszcze za mała ale już w cale taka nie jest
![]()
Nie pamiętam czy chwaliłam nowości więc czynię to teraz - cudności![]()
![]()