Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Geniu, przyłączam się do zachwytów ma d Twoimi malwami - zwłaszcza podoba mi się ta pełna, różowa.
Ja mam w ogrodzie kilka malw, ale to takie zwykłe, samosiejki, bo sama nigdy ani malw nie siałam, ani nie sadziłam...
A jak patrzę na Twoje malwy, to zaczynam żałować...choć ta rdza na liściach mnie denerwuje.
Miłego dnia
Ja mam w ogrodzie kilka malw, ale to takie zwykłe, samosiejki, bo sama nigdy ani malw nie siałam, ani nie sadziłam...
A jak patrzę na Twoje malwy, to zaczynam żałować...choć ta rdza na liściach mnie denerwuje.
Miłego dnia

Ojoj to pozostało tylko czekać na fotki następnych. Swoją drogą to Ty masz chyba ogród z gumy hehe, jak już Ci jakaś roślina przypadnie do gustu to udaje Ci się nazbierać całą kolekcję odmian! Ale dzięki temu wiem, o które rośliny powinienem uzupełnić swoje zbiorye-genia pisze: Piterek to dopiero początek z tymi kannami

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz Ty to samo robisz ,tak samo jak już Ci się spodoba to zaraz musisz mieć całą kolekcję ha,ha,ha .
A co do ogrodu to nie jest z gumy i już się martwię gdzie w przyszłym roku posadzę kanny .
Kanny mam od wielu lat .Tylko białą nabyłam ostatnio w zeszłym roku kupiłam kremową ale jeszcze nie kwitnie .
Genia
A co do ogrodu to nie jest z gumy i już się martwię gdzie w przyszłym roku posadzę kanny .
Kanny mam od wielu lat .Tylko białą nabyłam ostatnio w zeszłym roku kupiłam kremową ale jeszcze nie kwitnie .
Genia
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Nie wysiewałam - kupiłam gotowe kłącza, czy tam bulwki. Ale wyrosło na kilka cm z wielkim wysiłkiem i olałam. Posadziłam tam młode sadzonki trzmieliny, która nie miała takich problemówe-genia pisze:A siałeś je w tym roku,? bo one są dwuletnie w pierwszym roku się je sieje i jesienią rozsadza a w przyszłym roku kwitną .