Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giguś ja za tobą nie nadążam!! Zlituj się trochę dziewczyno i dawkuj mi po trochę te twoje zakupy 
A najgorsze jest to ,że te twoje szaleństwa zakupowe przechodzą na mnie.Bo już zaczynam myśleć czy nie kupić kilku lilii na próbę :)A nigdy wcześniej o nich nie myślałam.Wszystko przez ciebie!!! Rachunek ci wyślę
W końcu masz maszynkę do robienia kasy 
na razie jednak nie wchodzę do ogrodniczych bo to jest zabójcze dla mojego budżetu domowego:)
A powiedz mi jeszcze czy lilie się wykopuje na zimę czy można je zostawić?

A najgorsze jest to ,że te twoje szaleństwa zakupowe przechodzą na mnie.Bo już zaczynam myśleć czy nie kupić kilku lilii na próbę :)A nigdy wcześniej o nich nie myślałam.Wszystko przez ciebie!!! Rachunek ci wyślę

na razie jednak nie wchodzę do ogrodniczych bo to jest zabójcze dla mojego budżetu domowego:)
A powiedz mi jeszcze czy lilie się wykopuje na zimę czy można je zostawić?
Giguś może z tą Cleome nie będzie tak źle, ja zamawiałam u niej nasionka jesienią te egzotyczne, męczennica, datura, - i jak na razie coś z nich rośnie, może nie ze wszystkich ale po 1-2 egzemplarzy na 5 kupionych nasionek mam... więc mi to wystarcza i się bardzo z nich cieszę bo ładnie rosną...
A co do lilii to z tego co mi wiadomo, to najgorzej zimują w gruncie mieszańce orientalne i je zalecają wykopywać...
A co do lilii to z tego co mi wiadomo, to najgorzej zimują w gruncie mieszańce orientalne i je zalecają wykopywać...
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich gorąco w ten okropny zimny i mokry wieczór.
Ido mam nadzieję, że nie bedzie źle.
Ewuniu zamówiłam kalikarpę tylko.
Lamio kochana-ja sie liliami zaraziłam od Hanki1 jak w ubiegłym roku u niej zobaczyłam, Sama zreszta u niej zobacz.
Kup chociaż kilka cebul i ciesz sie ich urokiem jak zakwitną. Ja nie wykopuje. I nie mam maszynki do kasy tylko to z zaskórniaków zbieranych wcześniej hihi.
Cieszę sie że na cos sie przydałam powodując u Ciebie małe zkupowe chciejstwa :P :P . Lamio a kiedy jest w Książu wystawa kwiatów wiesz może??/
Aluniu mam nadzieje, ze źle nie będzie. To az nie takie duże koszty,jak bedę musiała żałować.
Pozdrawiam wszystkich :P
:P
Ido mam nadzieję, że nie bedzie źle.
Ewuniu zamówiłam kalikarpę tylko.
Lamio kochana-ja sie liliami zaraziłam od Hanki1 jak w ubiegłym roku u niej zobaczyłam, Sama zreszta u niej zobacz.
Kup chociaż kilka cebul i ciesz sie ich urokiem jak zakwitną. Ja nie wykopuje. I nie mam maszynki do kasy tylko to z zaskórniaków zbieranych wcześniej hihi.
Cieszę sie że na cos sie przydałam powodując u Ciebie małe zkupowe chciejstwa :P :P . Lamio a kiedy jest w Książu wystawa kwiatów wiesz może??/
Aluniu mam nadzieje, ze źle nie będzie. To az nie takie duże koszty,jak bedę musiała żałować.
Pozdrawiam wszystkich :P

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Dzięki za róże. Co jest na drugim zdjęciu na tej stronie. Bardzo to fajnie wygląda.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gośku, jak już chcesz wydawać pieniąchy na kwitnące, to może powojniki od producenta?
O połowę taniej, niż u sprzedawców- handlowców.
A opinie - BARDZO POCHLEBNE !
Do wyboru, do koloru
O połowę taniej, niż u sprzedawców- handlowców.

A opinie - BARDZO POCHLEBNE !
Do wyboru, do koloru