Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu tak zrobię jutro posieję i myślę że posieję Bieluń surmikwiat Balerina żeby jak najszybciej mi wyrósł i latem kwitł w paczce jest 5 nasion
Krzysiu co to jest achimenes masz jakieś zdjęcia bi ja niestety nie wiem co to jest może to ma jeszcze jakąś nazwę?Zaintrygowałeś mnie jak jest tyle kolorów to musi być ciekawe
Genia
Krzysiu co to jest achimenes masz jakieś zdjęcia bi ja niestety nie wiem co to jest może to ma jeszcze jakąś nazwę?Zaintrygowałeś mnie jak jest tyle kolorów to musi być ciekawe
Genia
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Geniu to domowy kwiatek-wiosną wsadza się takie małe korzonki-kłącza, a na zimę przestaje podlewać i zasusza
Pięknie i długo kwitnie przez cały czas, i kolory też ma różne
Geniu a białej aksamitki miałem też 5 nasionek i 4 wyszły-zebrałem swój siew więc mogę Ci wysłać
A moja trawa pamp. zakwitła po raz pierwszy w 3 roku uprawy
Pięknie i długo kwitnie przez cały czas, i kolory też ma różne
Geniu a białej aksamitki miałem też 5 nasionek i 4 wyszły-zebrałem swój siew więc mogę Ci wysłać
A moja trawa pamp. zakwitła po raz pierwszy w 3 roku uprawy
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Jolu a po co sobie życie utrudniać-trzeba je łatwiać
Wy kobiety to macie wrodzoną zdolność do uprzykrzania sobie życia i dopatrywania się problemów tam gdzie ich nie ma
Geniu ale ja Ci nie zniechęciłem prawda???
Bo ja to jestem niecierpliwy ogrodnik i wszystko muszę mieć na już-ale moim skromnym zdaniem to nie opłaca się siać takich roślin które można kupić większe
Chyba że jakieś rzadkie-np. liliowce
No i wiadomo że nasionka są tańsze....dla wielu liczy się kasa....ale ja nie palę, nie piję....
Wy kobiety to macie wrodzoną zdolność do uprzykrzania sobie życia i dopatrywania się problemów tam gdzie ich nie ma
Geniu ale ja Ci nie zniechęciłem prawda???

Bo ja to jestem niecierpliwy ogrodnik i wszystko muszę mieć na już-ale moim skromnym zdaniem to nie opłaca się siać takich roślin które można kupić większe
Chyba że jakieś rzadkie-np. liliowce

No i wiadomo że nasionka są tańsze....dla wielu liczy się kasa....ale ja nie palę, nie piję....

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu spróbuję ale ja chyba facet jestem bo też chodzę na łatwiznę
Ja myślę że te trawy to ja Tobie poślę Jolu ty wyglądasz na okaz cierpliwości no i masz więcej miejsca w ogrodzie.to daj mi adres na p.w
Grzesiu pewnie że mnie nie zniechęciłeś ale ja też wolę gotowe i nie chodziło mi że nasiona mniej kosztują tylko takie ładne kolorowe torebki były a mnie trawa pampasowa marzyła się od dwóch lat.
A liliowce też kupuję już kłącza bo szybciej zakwitną a teraz już można kupić nowości
Genia

Ja myślę że te trawy to ja Tobie poślę Jolu ty wyglądasz na okaz cierpliwości no i masz więcej miejsca w ogrodzie.to daj mi adres na p.w
Grzesiu pewnie że mnie nie zniechęciłeś ale ja też wolę gotowe i nie chodziło mi że nasiona mniej kosztują tylko takie ładne kolorowe torebki były a mnie trawa pampasowa marzyła się od dwóch lat.
A liliowce też kupuję już kłącza bo szybciej zakwitną a teraz już można kupić nowości
Genia