Mariusz zazdroszczę Ci że mogłeś tam być i to wszystko obejrzeć .
Na zdjęciach nawet sośnice ,ale pewnie te droższe bo dość duże .
Pięknie kwitnące jeszcze wrzosy .
Proponuję Wszystkim przez zimę zbierać kaskę do skarbonki / nie wydawać na browarki , oszczędzać na jedzeniu / a z wiosną z pełną skarbonką ruszyć na podbój kiermaszy , wystaw i centre ogrodniczych . Ja już zakupiłam skarbonkę
Mariusz no kurczę ja mam godzinę do Krakowa i nie byłem na wystawie.
Jak oglądam te fotki to zaczynam żałować. Widzę że to była iglakowa wystawa.
Ich chyba najwięcej jest na fotkach, no i czasem coś innego się trafi jak klon czy bukszpan
Widzę że się podoba, ja zdjęć z wystawy ze środka nawet nie daje bo była marna, no może poza storczykami, bardzo fajne małe odmiany.
A na fotkach są iglaki bo jakoś na nie się nastawiłem, było dużo róż, cebulowych, no i bylin, o i chyba z 5 gatunków trójsklepek, bardzo ładne brunery za 12zł je zapamiętałem, a i było stanowisko z liściastymi niektóre to pierwszy raz na oczy widziałem i słyszałem nazwy, i cenowo tanio bo były to młode drzewka 40 cm.
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Mariusz, ja to nawet jak oglądam te zdjęcia to jestem chora
Tyle pięknych roślin!
Dobrze, że mnie tam nie było, bo mój portfel bardzo by na tej wycieczce ucierpiał
Miłego dnia
Ja tylko liliowca, ale nie znam nazwy zobaczymy za rok co to z niego będzie
Wam również miłego dnia
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
ogródeczek storczyki
No ja już jestem po dwóch stanach przed... dlaczego ja tam nie pojechałem, w porównaniu do giełd, które zaliczyłem w tym roku, krakowska nie ma sobie równych.
No dobra już nic Wam nie pokażę a było tam trochę tego jeszcze kaktusy były świetne, żałuję, że nie kupiłem Ale pooglądałem, spędziłem czas w miłym towarzystwie, czego chcieć więcej za 2 tyg. będzie wystawa papug także....
ogródeczek storczyki