Moje początki - giga45
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś kochana dzięki Ci wielkie, widzisz,ze ja to serio biorę ale się cieszę że nazbieraliśmy . Potem jak ja pojadę a będzie prawdziwy wysyp to juz M sprawa, co zrobi, ja chciałam jak najwięcej ususzyć. Dziękuje Ci kochanie.
Platynkokochana ja mieszkam w centrum miasta do lasu mam 12 km, w miejsce gdzie od lat zbieram i widać że nie zawiodło. Buziaki :P :P :P
Platynkokochana ja mieszkam w centrum miasta do lasu mam 12 km, w miejsce gdzie od lat zbieram i widać że nie zawiodło. Buziaki :P :P :P
Giguś ale wyżerka
ja na grzyby chodzę w swojej okolicy ,rewelacji dzisiaj nie było dużo robaczywych
drzewko oliwne mam w ogrodzie ale co roku przemarza do połowy kilka lat temu trzymałam na werandzie wkurzało mnie że na wiosnę śmieciło oblatywały listki i wyrastały nowe kwiaty ma drobne białe
u mnie urosło prawie pod sufit .

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Kochana wpadłam do Ciebie i mam nadzieję, że zdążę się pożegnać? Kołącze mi się data 2-3 wrzesień?
Ok zaczynam czytanie....
hahahaha jak wyjechałam to tu wysyp grzybów był? Czy Ty tak dobre oko masz?
o jaaaaa jakie pomidorki Ci wyrosły... hihihi a smakowały przynajmniej?
Giguś drzewko oliwne cudności. A ja przywiozłam 3 pestki oliwki... hmmm urośnie coś czy nie
hihihih no oczywiście że spróbuję ! Choćby dla samego faktu sadzenia i obserwowania 
no a ta znowu grzyby pokazuje wrrrrrr podrzuciłabyś z koszyczek koleżance do Rzeszowa
Giguś kiedy wyjeżdzasz? Cieszę się, że zdążyłam przed wyjazdem.
Udka bierz! Ja wzięłam wodę całą zgrzewkę i dobrze bo okazało się, że w sobotę to nie było czasu na sklepy, niedziela zamknięte, poniedziałek nie wiedzieć czemu tez pozamykane ... już w poniedziałek obdzielałam wycieczkę wodą. Wystarczyło mi do końca. A w sklepie? Jakoś każdemu szkoda było wydać 2 euro za 1,5 l wody... tak to jest.
życzę Ci miłej niedzieli Widziałam, że doglądałaś moich kwiatków
dzekuję.
Ok zaczynam czytanie....
hahahaha jak wyjechałam to tu wysyp grzybów był? Czy Ty tak dobre oko masz?
o jaaaaa jakie pomidorki Ci wyrosły... hihihi a smakowały przynajmniej?
Giguś drzewko oliwne cudności. A ja przywiozłam 3 pestki oliwki... hmmm urośnie coś czy nie

no a ta znowu grzyby pokazuje wrrrrrr podrzuciłabyś z koszyczek koleżance do Rzeszowa

Giguś kiedy wyjeżdzasz? Cieszę się, że zdążyłam przed wyjazdem.
Udka bierz! Ja wzięłam wodę całą zgrzewkę i dobrze bo okazało się, że w sobotę to nie było czasu na sklepy, niedziela zamknięte, poniedziałek nie wiedzieć czemu tez pozamykane ... już w poniedziałek obdzielałam wycieczkę wodą. Wystarczyło mi do końca. A w sklepie? Jakoś każdemu szkoda było wydać 2 euro za 1,5 l wody... tak to jest.
życzę Ci miłej niedzieli Widziałam, że doglądałaś moich kwiatków

z uśmiechami Iza
u liski
u liski