Bazyla-Beatko A dziękuję. starałam się i staram,żeby w moim ogrodzie zawsze coś było kwitnącego.Taka jestem lasa na kwiatuchy i kolory

Miałam tego nowego ptaszka malować na bialo.Ale chyba go zostawię takim jakim juz jest.Taki złotawy.
Dalie lubię.Ja karpy dali ,eukomisow, galtonii, mieczyków canny przechowuję w piwnicy.
Dzisiaj znowu kret mi naryl nowe kopczyki.

Fiona łowna, też przenosi ostatnio prawie codziennie jakieś zabawki ( myszki, nornice, ryjówki )
Dziękuję bardzo i Tobie też życzę dobrego tygodnia.
maniolek-Mariuszu Dziękuję .Ja bardzo lubię kolory w ogrodzie i przez ostanie lata tak starałam się robić , dosadzać,aby je bylo widać w ogrodzie
Tem kret jest niemożliwy już 5 dzień umila mi urlopowe dni swoimi nowymi dzień w dzień kopczykami.Ciekawa jestem, czemu moja Fiona nie może, czy nie chce go upolować.Mo.że dlatego ,że on nocą grasuje.A ona ze mną śpi w nocy.W dzień i popołudniu poluje i wystarczy.
Parę lat miln mi nic nie wypuszczał.Ale w tym roku widzę ze 2 młode pędy .Trudno muszę wykopać i dla sąsiada będą.
Ale ponoć lubi gdzieś wypuścić swoje odnogi
Alicja125-Aluś Tam , gdzie nie będzie przeszkadzał innym roślinom.Aby też nie zdominował rabaty, czy owego miejsca
Najlepiej na , słup. drąg lub na siatkę

JP II

Pierwsze nie za piękne ale są kwiatki Hortensji Magical Candle