April-Jolu Jakoś samo leci
Zdjęć mam więcej dopiero od 2013 roku.A z wcześniejszego okresu, jakoś nie robiłam.Szkoda.Bo jeszcze bardziej byłoby widać, jak ten ogród się zmieniał.
Hibiskusy te co mam zimują nawet dobrze.Tylko ten nowy czerwony, to jeszcze nie wiek będzie zimował.Mam nadzieję,że w przyszłym roku jeszcze go zobaczę

No tak kupiłam nową jeżówkę.Stoi jeszcze w doniczce.I zdjęcia też nie zrobiłam.Późno z pracy wróciłam i już zmrok zapadał.Ale ładna, pełna i taki majtkowy róz.Nie znam odmiany.
Oj do kolekcji to dużo mi brakuje.A 3 jeszcze , które mam, oj 4 nie zakwitły mi.Nic może na drugi rok, podrosną i zakwitną.
O, wędkowanie morskie.

To masz suuper rybki.To tak zawodowo, czy amatorsko ??
Z moim eM jest całkiem podobnie,Już nauczył się dużo nazw , odmian roślin.Kopie bez marudzeń.
Kucharzy ale w domu.Raz mnie zawiózł na spotkanie z forum, też jako kierowca.A o innych to nawet nie wiem, czy jakieś są te spotkania.
To oni z sobą też mieliby o czym rozmawiać.Tylko za daleko mieszkamy.
ewelkacha88-Ewelinko Dziękuję za pochwałę moich zdjęć.
To weekend miałyśmy podobny.U mnie znowu ładna pogoda, ciepło.Deszczu zero.
Lubię kolory, to i staram się, aby tak było w moim ogrodzie .Dużo roślin, po prostu kocham.
plocczanka-Lucynko Floksy jeszcze trochę się trzymają.Ja nie mam aż tyle pięknych, jak u ciebie widziałam.
Mój milin , był 3 razy przesadzany.Ale od kilku lat trochę kwitnie.Lucynko, na pewno wszystko dobrze robisz.Tylko może taki kapryśny ci się trafił. Może na drugi rok ci zakwitnie . Pogoda dzisiaj była słoneczna, ładna.
A ze zdrówkiemm włąsnie mnie gardło boli.Ech,,, ale to nic wielkiego.Damy radę
Kwiat funki
W końcu trochę wrzosowiska powstaje.Trochę nowych, trochę moich przeniesionych z miejsca , gdzie rosły i tak nie były widoczne..
Może za rok, jak przezimują, będzie to ładniejszy widok

W planach na sobotę mam połączenie tej zaczętej rabaty z wrzosami z tą drugą w dali.Już kilka liliowców nowych mam i kilka lili też dokupiłam.A na obrzeże dalej nie wiem co jeszcze dać ???