Cześ kochani ,dzisiaj dzień z opadami śniegu ,po południu gęsto sypnęło,ale już jest spokój,bałam się takich wielkich opadów bo wczas rano wyjeżdżam do Krakowa i droga byłaby nieciekawa .
Bożenko,w tym roku to prawie do wiosny pracowałam w ogrodzie i ciągłość prawie zachowana ,ale ja to lubię ,pozdrawiam
Marysiu,te białe kwiaty nad piwonią to rdest do półcienia,Persicaria polymorpha,powojnik stary ,pierwsze kwiaty ma pełne potem puste ,sadzonkę niewysokiej prawie białej azalii mogę Ci dać i do tego tak cudnie pachnącej ,uwielbiam okres kiedy kwitną azalie ,bardzo kolorowo jest w moim ogrodzie ,bo mam ich trochę ,pozdrawiam i buziaczki
Ewciu,pysznogłówki są piękne i świetnie zimują , suszonych listków można dodać do herbatki i herbatka jest earl grey,tak bym już chciała do Was wrócić ,źle mi ,ze muszę tam jechać

,pozdrawiam
Elżbietko,to masz jak ja ,uwielbiam słoneczne pełne kwiatów ogrody,maki sa cudne ,ale potrafią zatłamsić rośliny obok ,trzeba dać im sporo miejsca ,pozdrawiam
Aniu,nie pamietam nazwy tego powojnika ,może na wiosnę się coś odkryje,piwonie jak się wzmocniły to pewnie juz wszystkie będą kwitły,pozdrawiam