Witacie

.
Po Waszych wpisach zrobiło mi się jakoś lepiej

. Poza tym wertuje oferty z bylinami i humorek od razu lepszy . Jeszcze nie złożyłam zamówienia ale chcę kupić kilka piwonii, liliowców i floksów

. Zrobiłam sobie syrop z cebuli i miodu , może pomoże

.
Sławku dziękuję za otuchę

. Postaram się nie chorować

. Trzymam się jak tylko mogę i mam nadzieję, że to ostatnie choroby moich dziewczynek w tym roku . Przynajmniej bardzo bym tego chciała. Pozdrawiam i zdrowia dla wnuczki życzę

.
Miłko ja z tym sianiem to też miałam różnie. Jednak pozazdrościłam jednorocznych innym osobom i postanowiłam znowu spróbować . Co z tego wyjdzie to się okaże . Na pewno i tak będę musiała kupić jakieś sadzonki pelargonii czy innych do skrzynek . Mrozik tamtego dnia trzymał długo i szadź można było fotografować przez dłuższy czas . Nie zrobiłam spektakularnych fotek bo wyleciałam "na szybko "

. Jednak zawsze to coś . Pozdrawiam

.
Ewo no niestety taka pora roku . Sporo chorób wszędzie krąży a o taki katar to nie trudno

. Ja z sianiem miałam różnie ale liczę , że tego roku będzie ok

.
Kasiu mnie też to nie pociesza ale skoro tak musi być, żeby potem były zdrowe to jakoś przebolejemy

. W przedszkolu mi też powtarzają, że pierwszy rok tak właśnie wygląda a potem jest lepiej. Ja mam nadzieję, że tak będzie. Tulipanów mam ciągle mało i jestem ciekawa ile zakwitnie mi tej wiosny

. Prawdę mówiąc to ja też już nie mogę się doczekać wiosny

. Oby przyszła szybko. Pozdrawiam

.
Lucynko no cóż poradzić jakoś nie sprzyja nam tegoroczna zima . Musimy to przetrzymać i oby do wiosny . W grudniu ominęła mnie grypa żołądkowa , którą przeszli wszyscy więc teraz dla równowagi musiało mnie troszkę złapać. Dzisiejszego dnia czuję się lepiej więc mam nadzieję, że teraz będzie z górki .
Marysiu dziękuję

. Jest już lepiej więc muszę przestać narzekać . W końcu choroba to nie koniec świata, zdarza się. Pozdrawiam i Tobie także spokojnego weekendu życzę.
Mati herbata i miód to się zgodzę ale przy małych dzieciach to z tą kołderką ciężko

. Nie bardzo jest jak odpocząć i poleżeć

. W każdym razie samopoczucie mam już lepsze a i gorączki nie było

.No właśnie , idzie wiosna i nie ma czasu na choroby.
Dobrej nocy

.