Witaj Guciu
U Ciebie to dopiero różnorodność roślin, wszystkie jakie chcesz i tak ślicznie kwitną, rododendrony są niesamowite, od ponad miesiąca przezywam fascynację nimi (odnowiła mi się po dwóch latach ). Jeszcze magnolia gwiaździsta, te wszystkie iglaczki. Jak pospaceruję po Twoich ogródkach, to zaczynam chorować na nowe rośliny
Aguś, trzymaj kciuki Bożenko, nazwy szczegółowej nie pamiętam, wiem tylko tyle,że ten świerczek bardzo wolno rośnie. Alu, miło mi Cię gościć Rododendrony też lubię , niestety dla mnie zbyt krótko kwitną. W tej części ogrodu zawsze było tylko zielono, ale mam nadzieję, że powojniki w tym roku ten zielony obraz troszeczkę zmienią.
A rododendrony rzeczywiście szaleją, dzisiaj rozwinęły się następne:
Witaj Guciu jestem pod wrażeniem Twoich kompozycji są naprawdę śliczne...iglaki, korzenie,i te kamienie... a oczko cudne też chciałabym takie mieć w swoim malutkim ogródku . Zgadzam sie należy Ci się wielki medal.
Oj Guciu, Guciu - te Twoje widoczki są takie piękne. Cieszę się, że Ptyś się znalazł po zimie.
A kwitnące rododendrony jak z bajki. Już Ty się mnie nie pozbędziesz tego Swojego królestwa.