I po upałach...uff od razu lepiej:) Mamy idealną pogodę,w dzień ciepło,a w nocy sobie pada,lato jak marzenie
Jutro zmierzam na działeczkę,bo już 3 dnie mnie tam nie było.Pewnie hortensje dają koncert,a różyczki powtarzają.
chałaputkowo
Aniu widocznie każdy zwierz ma swojego wroga

śmiesznie to wygląda jak próbuje pogryźć łopatę:)
Jadziu Tereska pewnie dobrze sobie radzi.U mnie to jedna z lepszych róż
Iwonko ale masz fajnie:) Chyba każdy z nas lubi paczuszki z roślinami odbierać
Yorki to zabawne psy,mają wiele pomysłów,aby nas rozbawić:)
Grażynko BR to skrót Bylinowego Raju,tam gdzie kupiłam jeżówki.Mam nadzieję,że zima nie będzie sroga
Zabawnie musi to wyglądać jak kotka Cię naśladuje,oglądałam filmiki w sieci z udziałem kotów,nie wiedziałam,że mają takie śmieszne pomysły i lubią wchodzić do kartonów
Alanabardzo podobna do Heidi Klum jest Old Port i tą dziewczyny sobie chwalą
Cynamonowa jeżówka skusiła mnie i kolorem i nazwą smakowitą
Milenko FL pierwsze kwitnienie nie zachwyciło,ale teraz lubię na nią spoglądać.Ładnie się z daleka prezentuje,chyba ma dobrą miejscowkę.
Oj moja ptaków nie lubi,szczeka na nie i biega za motylami gdzie popadnie
Moni mam dwie First Lady i jedna z nich ta przy płocie co roku ładnie zakwita,ale jeszcze nigdy tak mocno nie otworzyła szyszki,a tu proszę jaka niespodzianka:)
Edytko moja chyba nie chce być ogrodniczką
Sabinko bo to tak jest,że jak widzisz u kogoś ładne sadzonki z solidnej firmy to masz chęć kupowania,to normalne
Podziwiam,że się zdołałaś powstrzymać
Anetko zazdroszczę Wam oczywiście pozytywnie tych polskich wojaży,zwiedzania
Super,że macie taką możliwość,coraz więcej ludzi woli zwiedzać inne kraje niż naszą Polskę,która niestety już prawie nie jest nasza:(
Jeżówki bombowe sadzonki,jeszcze dwie mam do posadzenia

Zuzia na pewno stęskniona i nie odstępuje Was na krok kiedy wracacie:)
Pepsi ciekawe co wybrałaś z różyczek?
Cynie...
Jude the Obscure angielka:)
Miłego wieczoru:)