A na moją marną wiśnię wlazł powojnik Summer Snow i "czuje się tam jak wiśnia w kompocie"

Ja krzewuszki też bardzo lubię ale niestety tylko w czasie kwitnienia.

Grażynko moja hortensja pnąca ma piąty sezon i dopiero teraz mi zakwitła ale one podobno tak mają , na kwitnienie trzeba czekać 4 / 5 lat chociaż u mojego brata zakwitła zaraz po wsadzeniu i kwitnie cały czas a ma ją tyle co ja .gracha pisze:Marysiu ślicznie kolorowo,lilie już zaczęły u Ciebie super,u mnie te pierwsze też lada dzień się rozwiną,
hortensja pnąca jak ci ładnie kwitnie,ja swoją też przesadziłam pod jabłonkę,ale kwiatów to w tym roku chyba nie będzie,swoją ile lat masz
Aniu , dziękuję pytasz o powojnik ,anabuko1 pisze:Marysiu![]()
Śliczne róże.Teraz ich najwięcej kwitnie.I jest pięknie![]()
Powojnik śliczny, to Juilka??
Naparstnice piękne
Beatko ta żółta róża była kupowana w markecie jako róża pnąca ale była bez nazwy , ale coś mi się wydaję że ona pnąca wcale nie jest chociaż jest wysoka ma może jakieś 1,70cm.i kwiaty też ma inne , nie takie jak n obrazku ale co tam jest piękna długo kwitnie i bardzo obficie .Beatko a liliami będziesz się dłużej cieszyła .anastazja B pisze:Marysiu gratuluję pierwszych lilii, moje jeszcze w pąkach a ja nie mogę się doczekać kiedy zakwitną.
Jak nazywa się żółta róża przy pergoli i jak wysoka dorasta? Jest piękna a ja takiej właśnie szukam.
Iwonko Co Ty mówisz ? wszystko u Ciebie rośnie jak szalone piękny busz już się zrobił ale ciępełka by się zdało .iwona0042 pisze:No popatrz, a u mnie wszystko stoi w miejscu i czeka na ciepło chyba, sam deszcz nie pomógł w rozwinięciu się pączków
Sabinko i u mnie jest zimno ,nifredil pisze:Marysiu, przyznam, że u mnie jakoś szybciej wszystko rosło przy upałach i minimalnej dawce wody (podlewanie konewką) niż teraz. Zrobiło się u nas niesamowicie chłodno i rankiem temp nie przekraczają 4 stopni