Gożdziczki mam takie same już z pięć lat i wydałam ich z połowę a nadal pięknie kwitnie..Miałam dziś gości zamiast trzech osób przyjechali 5 samochodami i zaskoczenie było ogromne .Mała różnica 3 a 17 osób Właśnie posprzątałam i relaksuje się z kawką Fasolkę już zrywałam ogórki tez nie obrodziły ale kabaczki cukinia koperek anyżowy zwłaszcza bo zwykły mam tylko ze trzy rządki dobrze go schowałam i dopiero się znalazł.
Całkiem jesienia - październik - ludzie sieja pietruszke i marchewkę - na zimę, wiosną wschodzi.
Jak namoczysz nasionka w wodzie na noc, to szparagówkę mozesz posiać. W tym roku możesz jeszcze groszek, koperek, rzodkiewkę, rzepę, czarna rzodkiew, szpinak...
Witaj Wiolu !
Pamiętasz zapewne nasza rozmowę o pysznogłówkach , dziś kupiłam w takim biskupim kolorze i mam nadzieję że zdąży się rozrosnąć , tak byśmy mogły wrócić do sprawy , wypoczywaj , opalaj się i relaksuj Pozdrawiam
Witaj Wolusiu
Nietaktem byłoby nie odwiedzić Twego wątku będąc aktualnie na wakacjach w Zachodniopomorskim a więc bardzo blisko Ciebie
Obejrzawszy Twój wątek doszedłem do wniosku,że Twoje grzebanie w ziemi przynosi wspaniałe efekty co pokazujesz na swoich fotkach
Pozdrawiam.
P.S.Udanego wypoczynku.