Grażynko,może w końcu trafisz na ładne figurki i w miarę tanie ,bo te większe to tanie nie są ,powodzenia
Aluś,ta hortensja którą ukorzeniłam to Pinky Winky,kwiaty ma piękne w duże stożki białe ,później czerwieniejące,a Bobo to miniatura wśród hortensji bukietowej ,jej wysokość to 60-70 cm,taki karzełek w stosunku do innych bukietowych o sporych białych kwiatostanach,kwitnie wcześniej ,już na początku lipca zwarta ,dużo kwiatów,kupiłam ją w tamtym roku i już pięknie kwitła ,myślę że w tym roku pokaże jeszcze więcej,ponieważ marzy mi się rabata z hortensjami ,a na wszystko nie ma tyle pieniędzy to trzeba marzenia realizować przez swoją pracę ,mam jeszcze w ogrodzie Limelight i też tak rozmnożę i już będzie nowa rabata,i chociaż 2 dokupię ,to nie wyjdzie tak wiele,pozdrawiam,całuski dla Ciebie ,zapomniałam ukorzeniacz mam do półzdrewniałych,bo innego w sklepie nie mieli,mogę podesłać gałązki jak nie masz żadnych hotrensji
-- 16 lut 2014, o 14:59 --
Kasiu,denerwują mnie te zdjęcia,nie wiem dlaczego znowu takie małe wyszły ,potem ta ostatnia fotka się poprawiła,witam Cię gorąco