Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Re: Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.

Post »

Majusia najlepsze życzonka -a kwtnienie Twoich róż poraża.Wyobrażam sobie za 2 lata te co posadzilaś-to będzie widok.Kicia srebrna śliczna a uszy szybko wyleczysz-moj Dexterek też miał tą przypadłość ale 3 wizyty u weterynarza a potem leczenie już w domu.Tylko żeby Ci reszty zwierzakow nie zainfekował.
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Maju w Nowym Roku. Ojoj, jakie piękne róże i nie tylko. Oczu nie mogę oderwać. Jak to zrobić, żeby mój ogród chociaż w części tak wyglądał. Chyba lat będę na to potrzebowała. Maju, przecudnie ;:215 ;:215 ;:215
Pozdrawiam. Iga
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Majutek ;:196 za fotkę dla mnie.
Oby się ta wizja spełniła jak najszybciej.
No też bym lała takich wariatów. ;:14
U mnie ze stu chyba wróbli do karmnika przyszło tylko kilka.
Z trzech par synogarlic nie przyszła ani jedna. :twisted:
A ile stworzeń straciło życie w szaleńczej ucieczce to nawet nie chcę wiedzieć.
Co za naród,........ poza sobą nie widzi nic innego.
Najlepiej nam wychodzą najgłupsze tradycje. ;:222
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Mojemu kocurowi na świerzbowca weterynarz dał jakąś maść, którą zapuszczaliśmy przez dwa tygodnie do ucha. I pomogło ;:108 . Paskudztwo sczezło!
A kastraty faktycznie łagodniejsze i ... bardziej udomowione :wink: .

Maju, ten Twój ogród różany w sezonie jest po prostu ...bossski ;:170 .
Jakże mi tęskno do tych rabat ukwieconych ...
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Majeczko, Nowy Rok rozpoczęłam Twoimi różami i niech taki będzie różany aż do końca ;:138
Cudowne widoki kipiących kwiatami rabat ;:170 A to wejście z różą pnącą ...jak z bajki ;:oj
Pozdrawiam serdecznie w nowym roku i życzę, abyś miała w tym sezonie dużo czasu aby cieszyć się swoim różanym królestwem ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Majeczko, wejście do domu ? rzeczywiście bajkowe. Krzaczory różane zaś, masz dorodne już dziś. Ja też marzę o tych efektownych kwitnieniach za 2-3 lata; cały czas przybywa świeżaków i cały czas ogród jest młody...
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Majeczko ?. ;:196 trafiłaś z tą ?budyniową różą? ?. ja też trochę ich posadziłam. ;:138
Ale kolorki na rabatach i te kwiaty?. pięknie. ;:173
Oby w tym roku zaczęły się spełniać twoje marzenia o parterowym domku, życzę Ci tego ;:168
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

ewamaj66 pisze:Auć ;:oj To zdjęcie mnie dedykowane to marzenie, które próbuję zrealizować-dużo wszystkiego :D
Okropnie mnie zezłościło to, co się u Was wydarzyło-przylezie nie wiadomo kto i w cudzą posesję się pcha. Nieważne, że tylko petardami :evil: W takiej wsi, jak moja, to się nie zdarza, granice są dość wyraźnie ustalone.
Koty kastrowane są milsze (i nie tak wyraźnie je czuć ;:306) :D
Ewuś no bo kocur musi pachnieć ;:306 jak wielu samców w przyrodzie :wink:
Tego incydentu już wolę nie wspominać, ale podpisałabym się za zakazem sprzedaży i stosowania fajerwerków przez osoby nieuprawnione.
Tosia1 pisze:;:202 Gdyby to zależało ode mnie, to zakazałabym tych petard. Teraz można pokazywać lasery i to jest piękne!!
Szkoda, że mnie tam nie było, bo lałabym po gębach ile wlezie!! Gołębie na dachu wariowały. Straszny widok. Gawiedź wylezie na ulice i strzyla!!! Bieda? Jaka bieda!!!! Widziałam kolejkę za petardami w markecie!!! szok!! Przy mięsnym pusto!!! Łapy powyrywane i dobrze!!! Może wreszcie naród zmądrzeje!! Oby!!
81 dni do wiosny!!!!
Tosiu Wet mówił nam ile zwierząt ucierpiało i ile mieli roboty :(
tomaszkowa pisze:Takie piękne foty pierwszego dnia roku dajesz oglądać :tan . Dziękuję Ci bardzo i najlepszego życzę :uszy

Ja u siebie na razie, róże to na tapecie ściennej mogę oglądać ale za to 16 rolek przykleiłam :;230
Beatko szaleńczą chorobę trzeba od czegoś zacząć :;230
an-ka pisze:Majusia najlepsze życzonka -a kwtnienie Twoich róż poraża.Wyobrażam sobie za 2 lata te co posadzilaś-to będzie widok.Kicia srebrna śliczna a uszy szybko wyleczysz-moj Dexterek też miał tą przypadłość ale 3 wizyty u weterynarza a potem leczenie już w domu.Tylko żeby Ci reszty zwierzakow nie zainfekował.
Aniu na tego świerzbowca podobno teraz stosują zastrzyki, nasz gospodarski wet tak mówił, a ze Sreberkiem pojedziemy do weta na miejscu. :D
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

AnaAn pisze:Majeczko, wejście do domu ? rzeczywiście bajkowe. Krzaczory różane zaś, masz dorodne już dziś. Ja też marzę o tych efektownych kwitnieniach za 2-3 lata; cały czas przybywa świeżaków i cały czas ogród jest młody...
Aniu niestety każdy ogrodnik musi wykazać się wielką cierpliwością bo na efekty musi czekać dość długo, ale zawsze warto :-))
majka411 pisze::wit Majeczko ?. ;:196 trafiłaś z tą ?budyniową różą? ?. ja też trochę ich posadziłam. ;:138
Ale kolorki na rabatach i te kwiaty?. pięknie. ;:173
Oby w tym roku zaczęły się spełniać twoje marzenia o parterowym domku, życzę Ci tego ;:168
Majeczko te 'budyniowe' róże panoszą się coraz bardziej ;-)))
Dziękuję Ci kochana ;:196

Dziewczyny buszując po necia za różami załapałam wirusa, teraz muszę oddać kompa do 'lekarza' żeby mi go uzdrowił, dlatego zamykam podwoje a na różane wspomnienia zapraszam jak odzyskam kompa i zdjęcia.
Zastawiam lipcowy widoczek i do napisania :wit

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”