Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.
Re: Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.
Majusia najlepsze życzonka -a kwtnienie Twoich róż poraża.Wyobrażam sobie za 2 lata te co posadzilaś-to będzie widok.Kicia srebrna śliczna a uszy szybko wyleczysz-moj Dexterek też miał tą przypadłość ale 3 wizyty u weterynarza a potem leczenie już w domu.Tylko żeby Ci reszty zwierzakow nie zainfekował.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Iga51
- 200p
- Od: 27 paź 2013, o 20:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Maju w Nowym Roku. Ojoj, jakie piękne róże i nie tylko. Oczu nie mogę oderwać. Jak to zrobić, żeby mój ogród chociaż w części tak wyglądał. Chyba lat będę na to potrzebowała. Maju, przecudnie

Pozdrawiam. Iga
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majutek
za fotkę dla mnie.
Oby się ta wizja spełniła jak najszybciej.
No też bym lała takich wariatów.
U mnie ze stu chyba wróbli do karmnika przyszło tylko kilka.
Z trzech par synogarlic nie przyszła ani jedna.
A ile stworzeń straciło życie w szaleńczej ucieczce to nawet nie chcę wiedzieć.
Co za naród,........ poza sobą nie widzi nic innego.
Najlepiej nam wychodzą najgłupsze tradycje.

Oby się ta wizja spełniła jak najszybciej.
No też bym lała takich wariatów.

U mnie ze stu chyba wróbli do karmnika przyszło tylko kilka.
Z trzech par synogarlic nie przyszła ani jedna.

A ile stworzeń straciło życie w szaleńczej ucieczce to nawet nie chcę wiedzieć.
Co za naród,........ poza sobą nie widzi nic innego.
Najlepiej nam wychodzą najgłupsze tradycje.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Rozeta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Mojemu kocurowi na świerzbowca weterynarz dał jakąś maść, którą zapuszczaliśmy przez dwa tygodnie do ucha. I pomogło
. Paskudztwo sczezło!
A kastraty faktycznie łagodniejsze i ... bardziej udomowione
.
Maju, ten Twój ogród różany w sezonie jest po prostu ...bossski
.
Jakże mi tęskno do tych rabat ukwieconych ...

A kastraty faktycznie łagodniejsze i ... bardziej udomowione

Maju, ten Twój ogród różany w sezonie jest po prostu ...bossski

Jakże mi tęskno do tych rabat ukwieconych ...
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Majeczko, Nowy Rok rozpoczęłam Twoimi różami i niech taki będzie różany aż do końca
Cudowne widoki kipiących kwiatami rabat
A to wejście z różą pnącą ...jak z bajki
Pozdrawiam serdecznie w nowym roku i życzę, abyś miała w tym sezonie dużo czasu aby cieszyć się swoim różanym królestwem

Cudowne widoki kipiących kwiatami rabat

Pozdrawiam serdecznie w nowym roku i życzę, abyś miała w tym sezonie dużo czasu aby cieszyć się swoim różanym królestwem

Majeczko, wejście do domu ? rzeczywiście bajkowe. Krzaczory różane zaś, masz dorodne już dziś. Ja też marzę o tych efektownych kwitnieniach za 2-3 lata; cały czas przybywa świeżaków i cały czas ogród jest młody...
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Ale kolorki na rabatach i te kwiaty?. pięknie.

Oby w tym roku zaczęły się spełniać twoje marzenia o parterowym domku, życzę Ci tego

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Ewuś no bo kocur musi pachniećewamaj66 pisze:AućTo zdjęcie mnie dedykowane to marzenie, które próbuję zrealizować-dużo wszystkiego
![]()
Okropnie mnie zezłościło to, co się u Was wydarzyło-przylezie nie wiadomo kto i w cudzą posesję się pcha. Nieważne, że tylko petardamiW takiej wsi, jak moja, to się nie zdarza, granice są dość wyraźnie ustalone.
Koty kastrowane są milsze (i nie tak wyraźnie je czuć)

Tego incydentu już wolę nie wspominać, ale podpisałabym się za zakazem sprzedaży i stosowania fajerwerków przez osoby nieuprawnione.
Tosiu Wet mówił nam ile zwierząt ucierpiało i ile mieli robotyTosia1 pisze:Gdyby to zależało ode mnie, to zakazałabym tych petard. Teraz można pokazywać lasery i to jest piękne!!
Szkoda, że mnie tam nie było, bo lałabym po gębach ile wlezie!! Gołębie na dachu wariowały. Straszny widok. Gawiedź wylezie na ulice i strzyla!!! Bieda? Jaka bieda!!!! Widziałam kolejkę za petardami w markecie!!! szok!! Przy mięsnym pusto!!! Łapy powyrywane i dobrze!!! Może wreszcie naród zmądrzeje!! Oby!!
81 dni do wiosny!!!!

Beatko szaleńczą chorobę trzeba od czegoś zacząćtomaszkowa pisze:Takie piękne foty pierwszego dnia roku dajesz oglądać. Dziękuję Ci bardzo i najlepszego życzę
![]()
Ja u siebie na razie, róże to na tapecie ściennej mogę oglądać ale za to 16 rolek przykleiłam

Aniu na tego świerzbowca podobno teraz stosują zastrzyki, nasz gospodarski wet tak mówił, a ze Sreberkiem pojedziemy do weta na miejscu.an-ka pisze:Majusia najlepsze życzonka -a kwtnienie Twoich róż poraża.Wyobrażam sobie za 2 lata te co posadzilaś-to będzie widok.Kicia srebrna śliczna a uszy szybko wyleczysz-moj Dexterek też miał tą przypadłość ale 3 wizyty u weterynarza a potem leczenie już w domu.Tylko żeby Ci reszty zwierzakow nie zainfekował.

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu niestety każdy ogrodnik musi wykazać się wielką cierpliwością bo na efekty musi czekać dość długo, ale zawsze wartoAnaAn pisze:Majeczko, wejście do domu ? rzeczywiście bajkowe. Krzaczory różane zaś, masz dorodne już dziś. Ja też marzę o tych efektownych kwitnieniach za 2-3 lata; cały czas przybywa świeżaków i cały czas ogród jest młody...

Majeczko te 'budyniowe' róże panoszą się coraz bardziej ;-)))majka411 pisze:Majeczko ?.
trafiłaś z tą ?budyniową różą? ?. ja też trochę ich posadziłam.
![]()
Ale kolorki na rabatach i te kwiaty?. pięknie.![]()
Oby w tym roku zaczęły się spełniać twoje marzenia o parterowym domku, życzę Ci tego
Dziękuję Ci kochana

Dziewczyny buszując po necia za różami załapałam wirusa, teraz muszę oddać kompa do 'lekarza' żeby mi go uzdrowił, dlatego zamykam podwoje a na różane wspomnienia zapraszam jak odzyskam kompa i zdjęcia.
Zastawiam lipcowy widoczek i do napisania