Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Monia u mnie tez smetnie i deszczowo ...ale trzeba sie brać z ta pogodą za bary,,...no nie wezmie nas na przetrzymanie chyba co... :uszy
Jula nudne to padanie prawda to...wszystko mokre kapie ....ale chyba sie juz wylało co miałowylac co ....mam nadzieje na słoneczna niedzielę :wink:
Aneczka ...róze musza dostac słońca , no muszą....i bedzie eksplozja ...oj jak na to czekam ;:65 Effciu kochana...zebym to ja wiedziała, który zdielzanów to ja ci wysłałam :roll: poprzesadzałam wszystko i sama nie wiem...ale to sa byki i z 120 cm maja na luzie ...tak mi sie zdaje....spróbuje poszukac fotki :uszy Cesze sie ,ze sie ładnie zebrał ;:215 W razie co nastepnym razem ci dam drugi ...bo na pewno mam dwa...albo trzy rodzaje :roll:

Obrazek

ten jest taki rółto-rudy

Obrazek

ten jest odmiany Rubrum taki czerwonawy , na fotce nie za bardzo wyszedł

nie wiem którego masz ;:130
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorciu, jak wyszedł Ci dzień dziecka? Życzenia dostałaś? Mnie dziś zdziwil M, który stwierdził, że jak się patrzy na mnie przy ogrodowych zakupach to życzenia dla mnie są, jak najbardziej na miejscu. :;230
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorcia czy na fotce przed dzielżanami po prawej stronie to klonik z takimi ząbkowanymi listkami .Trochę nie padało ,ale za to teraz leje jak z cebra .Kiedy to się skończy ;:145
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko różyczki już w blokach startowych ;:oj żeby się tylko cieplutko zrobiło, to szybciutko zakwitną :D
Bodziszki bardzo lubię, cudnie wygląda Twój..... taki zastanawiający się czy już się rozwinąć, czy jeszcze chwilkę poczekać 8-) :lol:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Słońce ;:303 od samiuskiego rana słońce ;:303
Pieknie jest ,paruje w koło....zapowiada sie cudny dzień , w końcu ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wyskoczyłam po swieżą porcyjkę fotek dla was...zobaczcie jak cudnie ;:172 A to dopiero 6 ta była ;:138

Beti no wczorajszy dzień....przez ta pogodę był taki wyrywany...miedzy deszczami bawilismy sie na festynie.... :heja Na koniec poszlismy na pizze...zeżarlismy 5 ogromnych pizz w da Grasso :tan ;:172 Osobiscie z okazji Dnia Dzecka nic nie dostałam...nie wiem co to za przeoczenie :roll:
Jadziu przed dzielzanem, to chyba wypatrzyłas winobluszcz piecioklapowy...on mi sie pnie na ogrodzeniu i próbuje wcisnac wszedzie ,klon to tylko na drugim zdjeciu duze drzewko, klon Flamingo ;:108
Aga ...tak tak róze juz się czają...ale ja juz mam taka na nie chetke ,ze nie mogę wytrzymac :wink: Tez bodziszek to Patricia, a raczej Patrycha...taki wielki sie krzaczor zrobił,ze musze róze spod niej zabrać ....dopiero rozwija pąki :uszy
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Dorotko :wink: Twoje zdjęcia mnie powaliły ;:oj Cudne są, owiane taką tajemnicą i jakby zaczarowane ;:oj Po prostu magiczne! Miłej niedzieli Ci życzę!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko :wink: ...o jak mi mniodku nalałas na serducho z rana.... ;:196 Jest magicznie w ogrodzie i biegam czasem aby złapac ta zaczarowana chwilę ...bo ucieknie ;:303 Niedziele zapowiada sie cu dow nie ;:172 czego tobie i sobie życzę ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Te zdjęcia to jak odjechana rzeczywistość Dorotko ;:196 Są bajeczne!!!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Hej ;:168 Fajne poranne fotki ;:108 ;:108
Zapowiada się , wczoraj u mnie zapowiadało , ale burza wielką skończyło się około południa. Choć póżniej do wieczorka było już bezdeszcznie . Dzisiaj chmury od rana a panie prezenterki zgodnie o burzach mówią. Na cały przyszły tydzień także. Mokro , chłodno , mam już dość. Jadę z rana na działkę, póżniej może znowu lać.
Miłego dzionka ;:3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Och ty Grazynko ;:196 :oops:
No co ty Tadziu...powaznie burze zapowiadaja...cały tydzień ;:202 no to niedobruchy jedne :twisted: A tam ne wierze im , moze silna wola odeprzemy te zapowiedzi paskudne co...Ja się wytężam ;:15
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Dorotko mam nadziejężeto ten Rubra bo jest śliczny ,dziękiza fotki.
Prawdę powiedziała koleżanka fotki robisz piękne i te dzisiejsze wyglądają ja z zaczarowanego ogrodu.
U mnie wczoraj lało cały dzień ,teraz świeci takie ostre słonko ,że az razi w oczy ,ciekawe czy to tylko tak na chwilkę czy wytrzyma cały dzień .U mnie tak jak u Tadzia zapowiadali ulewy cały dzisiejszy dzień i cały następny tydzień. ;:oj
Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

Witaj porannie.. ;:138 , jak na razie u nas słonecznie, wody nawet już na naszych piaskach dostatek :heja . Miłej niedzieli, my zaraz też do siebie na kawę poranną ;:108
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu jak nie trafiłam z tym Rubra, to ci dziabnę na jesieni,....muszę sie pozbierac, co gdzie posadziłam :roll: Tak to nie ma z tym problemu, gorzej jak mam komus dac...to sie głowie czy to na pewno to ;:219 mam nadzieje ,ze dzisiaj dzimniemy od deszczu...u mnie az ziemia chlupie...co mi sobie zadko zdarza :roll:
Danusiu miłej niedzieli w waszym cudnym lasku ;:196 Noich dopisze wam pogoda, u mne tez juz wystarczajaco dolało,chciałabym trawe w końcu skosic i sięza chwasciory zabrać :wink:

Obrazek

Obrazek
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Uff...w pierwszej chwili wystraszyłam się, że u Ciebie już kwitną dzielżany, a gdzie lato ;:oj
U mnie też w końcu zrobiło się słonecznie, więc jest szansa, że zobaczę kwitnące irysy, bo do tej pory przypominały flaczki.
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Spokojnie Iwonko kochana...wszystko sie na razie ociaga.....ale dzisiaj moze peknie kilka pąków.Mi tez w końcu zakwitnątakie cienkie iryski fioletowe,nawet nie wiem co to za jedne ,a to jedyna jakie mam :wink:
Pogoda za to wcale nie przeszkadza bodziszkom ani orlikom :wink: miłego dnia :wit

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”