Ilonka - to faktycznie mały na zdjęciu widać, że jest większy - kurcze szkoda bo musisz sobie tyle hortensji odmówić
Romcia - dzięki za pomysła

dziś jak szłam do pracy zobaczyłam wiadro i już miałam je brać - gdyby nie fakt że jeszcze kilka osób szło
Aguś ty to już masz wielkie krzaczory i dopiero widac efekt - ja musze poczekac . Co do powojników to w sumie mam zamówionych chyba 9 sztuk i oczywiście jeszcze żadnej kratki

Już tak mam najpierw zamówię a potem myślę
Ela już kilka następnych jest podciętych, ale tym razem w kulkę- w tym roku już powinno być coś widać. u nas na wsi jeden z sąsiadów ma boskie sosenki ale jak z nim rozmawiałam to zajęło mu to ok 5 lat
Ewunia 7 - no widzisz a u mnie to odwrotnie idzie

. uruchomi się krajzege i na przód
Mirka - miałam całe mnóstwo żonkili tulipanów i innych cebulowych i prawie wszystko zginęło. cale szczęście że powstrzymałam się przed zakupem papuzich bo sporo kasy byłabym w plecy
Kasiu - koniecznie musisz sobie kupić
Ewunia - jakby tak popatrzeć przez okno to faktycznie ,że pogoda bardziej jesień przypomina niż wiosnę i jest to najwyższy czas na robienie
jesiennej listy róż
Annes 77 witaj serdecznie

- kobeę mam pierwszy raz i mam nadzieję że zachwyce sie nią na tyle aby zagościła na dłużnej . W tej chwili mam 15 sadzonek w tym 7 sztuk białej i czekam kiedy kolanka wyjdą u następnych
Bogusiu - u nas również dzisiaj cały dzień sypał śnieg , ale temperatura chyba na plusie , w tej chwili chyba już deszcz pada. jeszcze dwa dni i wiosenka - będzie dobrze

Pozdrawiam. Ewa