W słońcu smagliczki
-
koziorozec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Witaj Ula,widzę że same artystki są na forum,ja też robię stroiki,właśnie na dzisiaj skończyłam,może jutro zdążę pokazać,i mam jeszcze dużo do zrobienia,wiatr u mnie straszny aż boję się iść do sypialni,bo okno duże zachodnie a wiatr wieje właśnie zachodni,czasem zdaje się że wyłamie okno,pozdrawiam
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka fajne te stroiki
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam Piątkowo Mikołajkowo i prawie już weekendowo
ciekawa jestem czy mieliście już u siebie Mikołaja jeśli tak to co znaleźliście w paczkach
bo ja mimo już swojego wieku też co roku liczę na niego jak dawniej
u mnie potwornie wieje sypie śniegiem a właściwie kurzy wielkimi płatami
gdyby nie to że dzieciaczki poszły do szkoły w taką zawieruchę to nawet z tego bym się cieszyła
Ewa - dziękuję zapach pomarańczy suszonych w domu bardzo lubię w stroiku pachną cudnie gdyby jeszcze była świeża choina to zapach byłby jeszcze większy dziś już nie ma takiego kultywowania okresu przedświątecznego to niech przynajmniej moim dzieciom kojarzą się z moim suszeniem pomarańczy i robieniem stroików przez mamę nasze wspomnienia są bezcenne
Martuś - dzięki
zdjęcia wrzucaj koniecznie inspiracji nigdy za wiele, u mnie też potwornie wieje ale to nic ważne jest ze mamy śnieg najbardziej wyczekiwany przez moją córcie. Odpozdrawiam i ściskam
Ilonko - kochana jak nie musisz to nie wychodź dziś wszak mikołaj tylko pracuje
za stroiki dziękuję
zarezerwowały sobie moje dziewczyny dla mamuś chłopaków to takie małe lizusostwo ale niech im będzie
a świeczki płaciłam po 6,70 za szt za taką cenę nigdzie bym takich nie kupiła będą ozdobą stołu
wszak dziś Mikołajki życzę wam wora trafionych prezentów
bo gdy prezent w dychę trafiony każdy jest zadowolony
ciekawa jestem czy mieliście już u siebie Mikołaja jeśli tak to co znaleźliście w paczkach
u mnie potwornie wieje sypie śniegiem a właściwie kurzy wielkimi płatami
Ewa - dziękuję zapach pomarańczy suszonych w domu bardzo lubię w stroiku pachną cudnie gdyby jeszcze była świeża choina to zapach byłby jeszcze większy dziś już nie ma takiego kultywowania okresu przedświątecznego to niech przynajmniej moim dzieciom kojarzą się z moim suszeniem pomarańczy i robieniem stroików przez mamę nasze wspomnienia są bezcenne
Martuś - dzięki
Ilonko - kochana jak nie musisz to nie wychodź dziś wszak mikołaj tylko pracuje
wszak dziś Mikołajki życzę wam wora trafionych prezentów
bo gdy prezent w dychę trafiony każdy jest zadowolony
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ula witaj
Spotykamy się często w zaprzyjaźnionych wątkach i postanowiłam odwiedzić Twój wątek osobisty
Przywitały mnie świąteczne stroiki..... uwielbiam takie dekoracje i z przyjemnością obejrzałam Twoje dzieła
Świece kupiłaś śliczne i cena niesamowicie niska, świetna okazja Ci się trafiła
....ciekawa jestem bardzo co do nich dobierzesz...... są naprawdę piękne 
Spotykamy się często w zaprzyjaźnionych wątkach i postanowiłam odwiedzić Twój wątek osobisty
Świece kupiłaś śliczne i cena niesamowicie niska, świetna okazja Ci się trafiła
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uleńko!...
...stroiki wyczarowałaś
Zapach pomarańczy i naturalnej choinki ...uwielbiam .
Choć w moim ogrodzie świerków mnóstwo...jestem w trakcie poszukiwania takiego okolo 120-150cm w doniczce./ nie może być marketowa/
Po świętach wystawiam do ogrodu...dbam należycie poza sezonem zimowym i takowa służy mi co najmniej ze 3 lata.Świece....wspaniałe! Pozdrawiam serdecznie
Choć w moim ogrodzie świerków mnóstwo...jestem w trakcie poszukiwania takiego okolo 120-150cm w doniczce./ nie może być marketowa/
Po świętach wystawiam do ogrodu...dbam należycie poza sezonem zimowym i takowa służy mi co najmniej ze 3 lata.Świece....wspaniałe! Pozdrawiam serdecznie
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Wpadłam na podejrzenie wyrobów kiermaszowych
Nie zawiodłam się.
Świece upolowałaś
Nie zawiodłam się.
Świece upolowałaś
- usa1276
- 1000p

Witam
Uwielbiam takie zimowe wieczory gdy wszyscy w domu podzieleni na grupy każda z popcornem i owocami do przegryzania oglądają filmy za takie wieczory kocham zimę
Mogło by troszkę słabiej szaleć za oknem mam wrażenie ze wieje teraz mocniej niż w ciągu dnia
Aga - dzięki
Bogusiu - bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś bo mi zaginęłaś
u mnie w tym roku toczymy bój o choinkę mąż chce już sztuczną a ja obstaję przy żywej nie wyobrażam sobie świat bez tego zapachu jaki daje świeża choinka. Życzę powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniego drzewka .
Gorąco ściskam
Agnes - bardzo mi miło ze do mnie zajrzałaś, bardzo mi miło że podobają ci się moje dekoracje, jeśli mieszkasz w mieście to sprawdź czy jest u ciebie hurtownia Duet to tam zakupiłam świece
Dekorację do nich myślę zrobić skromną one same w sobie są piękne i myślę je delikatnie wyakcentować ale bardzo miło mi będzie za wszelaki porady
Uwielbiam takie zimowe wieczory gdy wszyscy w domu podzieleni na grupy każda z popcornem i owocami do przegryzania oglądają filmy za takie wieczory kocham zimę
Mogło by troszkę słabiej szaleć za oknem mam wrażenie ze wieje teraz mocniej niż w ciągu dnia
Aga - dzięki
Bogusiu - bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś bo mi zaginęłaś
Gorąco ściskam
Agnes - bardzo mi miło ze do mnie zajrzałaś, bardzo mi miło że podobają ci się moje dekoracje, jeśli mieszkasz w mieście to sprawdź czy jest u ciebie hurtownia Duet to tam zakupiłam świece
Dekorację do nich myślę zrobić skromną one same w sobie są piękne i myślę je delikatnie wyakcentować ale bardzo miło mi będzie za wszelaki porady
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Uleńko
ale piękne stroiki zrobiłaś
Hmmm kochasz zimę,,a ja nie bardzo...ale masz rację,,,zima to więcej czasu dla rodziny,,,telewizji,,,ciepełka domowego,,,to bezcenne
Pozdrawiam cieplutko
ale piękne stroiki zrobiłaś
Hmmm kochasz zimę,,a ja nie bardzo...ale masz rację,,,zima to więcej czasu dla rodziny,,,telewizji,,,ciepełka domowego,,,to bezcenne
Pozdrawiam cieplutko
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- usa1276
- 1000p

Maju - tak to prawda leniwe wieczory bez pośpiechu w kapciach z dobrym filmem w okresie letnim na ich miejsce wchodzą inne rozrywki
Aniu - bardzo ci dziękuje
Właśnie jestem po wysłuchaniu piosenki zespołu One Direction na fullll na którym to punkcie moja córa ma totalnego fioła i nie ważne że mama nawet niema pojęcia o czym ona czasem mówi ważne jest że nie ganię ją i nie zbywam tylko wysłucham, obejrzę i posłucham. Na Mikołajki kupiłam jej książkę o nich szaleństwu nie było końca, a przy okazji i ja się dokształcę
Życzę wam spokojnej nocki i kolorowych snów
- usa1276
- 1000p

Biegając po waszych watkach nie zawsze pozostawiając ślad po sobie widzę że przygotowania do świat idą już pełna parą
U mnie na razie tylko dekoracje w postaci jednego wianka na drzwi od jutra mam w planach porządki

taki troszkę naturalistyczny muszę tylko dokupić coś na potrzymanie i ozdobienie góry i mogę zawiesić
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Ula,wianek wyszedł prima sort ,sama widzisz że niewiele trzeba żeby coś mieć swojego,ja cały czas robię stroiki,nawet zdjęć nie mam czasu wstawić,może jutro,byłaś w lesie nazbierać mchu? 
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Uleńko mi się podoba taki jak jest w tej chwili
A co Ty chcesz jeszcze do niego dokładać?
A co Ty chcesz jeszcze do niego dokładać?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Natura w tym roku rządzi 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ula wianek prześliczny