W słońcu smagliczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki

Post »

Witaj Ula,widzę że same artystki są na forum,ja też robię stroiki,właśnie na dzisiaj skończyłam,może jutro zdążę pokazać,i mam jeszcze dużo do zrobienia,wiatr u mnie straszny aż boję się iść do sypialni,bo okno duże zachodnie a wiatr wieje właśnie zachodni,czasem zdaje się że wyłamie okno,pozdrawiam
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit
Ulka fajne te stroiki ;:333 i chyba pachnące bo widać plastry pomarańczy ;:138
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Witam Piątkowo Mikołajkowo i prawie już weekendowo :wit
ciekawa jestem czy mieliście już u siebie Mikołaja jeśli tak to co znaleźliście w paczkach ;:7 bo ja mimo już swojego wieku też co roku liczę na niego jak dawniej ;:65
u mnie potwornie wieje sypie śniegiem a właściwie kurzy wielkimi płatami ;:oj gdyby nie to że dzieciaczki poszły do szkoły w taką zawieruchę to nawet z tego bym się cieszyła

Ewa - dziękuję zapach pomarańczy suszonych w domu bardzo lubię w stroiku pachną cudnie gdyby jeszcze była świeża choina to zapach byłby jeszcze większy dziś już nie ma takiego kultywowania okresu przedświątecznego to niech przynajmniej moim dzieciom kojarzą się z moim suszeniem pomarańczy i robieniem stroików przez mamę nasze wspomnienia są bezcenne
Martuś - dzięki ;:167 zdjęcia wrzucaj koniecznie inspiracji nigdy za wiele, u mnie też potwornie wieje ale to nic ważne jest ze mamy śnieg najbardziej wyczekiwany przez moją córcie. Odpozdrawiam i ściskam :wit
Ilonko - kochana jak nie musisz to nie wychodź dziś wszak mikołaj tylko pracuje ;:108 za stroiki dziękuję ;:167 zarezerwowały sobie moje dziewczyny dla mamuś chłopaków to takie małe lizusostwo ale niech im będzie ;:173 a świeczki płaciłam po 6,70 za szt za taką cenę nigdzie bym takich nie kupiła będą ozdobą stołu

wszak dziś Mikołajki życzę wam wora trafionych prezentów
bo gdy prezent w dychę trafiony każdy jest zadowolony ;:167
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ula witaj :wit
Spotykamy się często w zaprzyjaźnionych wątkach i postanowiłam odwiedzić Twój wątek osobisty :D Przywitały mnie świąteczne stroiki..... uwielbiam takie dekoracje i z przyjemnością obejrzałam Twoje dzieła :D
Świece kupiłaś śliczne i cena niesamowicie niska, świetna okazja Ci się trafiła ;:oj ....ciekawa jestem bardzo co do nich dobierzesz...... są naprawdę piękne :D
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Uleńko!...:wit ...stroiki wyczarowałaś ;:215 Zapach pomarańczy i naturalnej choinki ...uwielbiam .
Choć w moim ogrodzie świerków mnóstwo...jestem w trakcie poszukiwania takiego okolo 120-150cm w doniczce./ nie może być marketowa/
Po świętach wystawiam do ogrodu...dbam należycie poza sezonem zimowym i takowa służy mi co najmniej ze 3 lata.Świece....wspaniałe! Pozdrawiam serdecznie ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Wpadłam na podejrzenie wyrobów kiermaszowych ;:65
Nie zawiodłam się.
Świece upolowałaś ;:333
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam :wit
Uwielbiam takie zimowe wieczory gdy wszyscy w domu podzieleni na grupy każda z popcornem i owocami do przegryzania oglądają filmy za takie wieczory kocham zimę
Mogło by troszkę słabiej szaleć za oknem mam wrażenie ze wieje teraz mocniej niż w ciągu dnia
Aga - dzięki :D
Bogusiu - bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś bo mi zaginęłaś ;:168 u mnie w tym roku toczymy bój o choinkę mąż chce już sztuczną a ja obstaję przy żywej nie wyobrażam sobie świat bez tego zapachu jaki daje świeża choinka. Życzę powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniego drzewka .
Gorąco ściskam ;:168
Agnes - bardzo mi miło ze do mnie zajrzałaś, bardzo mi miło że podobają ci się moje dekoracje, jeśli mieszkasz w mieście to sprawdź czy jest u ciebie hurtownia Duet to tam zakupiłam świece
Dekorację do nich myślę zrobić skromną one same w sobie są piękne i myślę je delikatnie wyakcentować ale bardzo miło mi będzie za wszelaki porady :)
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Uleńko :wit
ale piękne stroiki zrobiłaś ;:433 ;:433
Hmmm kochasz zimę,,a ja nie bardzo...ale masz rację,,,zima to więcej czasu dla rodziny,,,telewizji,,,ciepełka domowego,,,to bezcenne ;:167
Pozdrawiam cieplutko :D
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Uwielbiam takie zimowe wieczory gdy wszyscy w domu podzieleni na grupy każda z popcornem i owocami do przegryzania oglądają filmy za takie wieczory kocham zimę

:wit Ula i ja też.... to są cudowne wieczory... leniwe i cieplutkie. ;:168
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

:wit weekend weekend i już po jutro powrót do rzeczywistości i pobudka po 5 :?

Maju - tak to prawda leniwe wieczory bez pośpiechu w kapciach z dobrym filmem w okresie letnim na ich miejsce wchodzą inne rozrywki
Aniu - bardzo ci dziękuje ;:196 tak takie chwile spędzone razem z mężem czy z dziećmi spędzone tylko z nimi słuchanie muzyki czy oglądanie tylko filmy niby nic a jednak uważam za bardzo ważne.
Właśnie jestem po wysłuchaniu piosenki zespołu One Direction na fullll na którym to punkcie moja córa ma totalnego fioła i nie ważne że mama nawet niema pojęcia o czym ona czasem mówi ważne jest że nie ganię ją i nie zbywam tylko wysłucham, obejrzę i posłucham. Na Mikołajki kupiłam jej książkę o nich szaleństwu nie było końca, a przy okazji i ja się dokształcę ;:173

Życzę wam spokojnej nocki i kolorowych snów ;:167
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Biegając po waszych watkach nie zawsze pozostawiając ślad po sobie widzę że przygotowania do świat idą już pełna parą ;:7 i tak trzymać
U mnie na razie tylko dekoracje w postaci jednego wianka na drzwi od jutra mam w planach porządki :evil:

Obrazek
taki troszkę naturalistyczny muszę tylko dokupić coś na potrzymanie i ozdobienie góry i mogę zawiesić

Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Ula,wianek wyszedł prima sort ,sama widzisz że niewiele trzeba żeby coś mieć swojego,ja cały czas robię stroiki,nawet zdjęć nie mam czasu wstawić,może jutro,byłaś w lesie nazbierać mchu? ;:168
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Uleńko mi się podoba taki jak jest w tej chwili ;:215
A co Ty chcesz jeszcze do niego dokładać?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Natura w tym roku rządzi ;:333
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ula wianek prześliczny ;:oj jestem pewna, że pięknie będzie się prezentował na drzwiach :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”