No nareszcie jest piątek, kawusia gotowa, w pracy cicho, można pobuszować na forum
Celinko - mam nadzieję, że te wszystkie kwiatuchy przetrwają zimowanie i będą cieszyć oczy w przyszłym roku

Zimą będę miała prawdziwy sprawdzian umiejętności opieki nad roślinkami
Majeczko - cześć kochana

u nas rzucili cebulki we wtorek, kupiłam 6 paczek tulipanków i 4 paczki narcyzów, a wczoraj dorzuciłam jeszcze jedną paczuczke tulipanków. Ale były już przebrane, zainteresowanie musiało być spore
Aniu - też się ogromnie cieszę na passiflorkę, spełniłam kolejne chciejstwo balkonowe

będę na nią dmuchać i chuchać żeby szybciutko się rozrosła
Igorku - kochaniutki oczywiście, że olek pstrokaty musiał mieć u mnie domek

nawet był szybciej kupiony niż Twój tylko jeszcze Jasia mi się rozglądała za innymi nowościami

Koleusków się dochowasz, te duże krzaczki to ze szczepek pobranych w czerwcu. Bardzo szybko rosną
Tesiu - zgłoś sie na wiosnę, szczepkę olka masz jak w banku
Wiktorio - zadziwiasz mnie kochana, co ty robisz na nogach o tej godzinie?? Mnie też ciekawi jak będzie ze zgodnością gatunkową cebulek ale podobno ta firma nie jest zła, zobaczymy co wyrośnie

Na nasze passiflorki będziemy dmuchać i chuchać i wymieniać się spostrzeżeniami bo to mój debiut. Ale do Twoich szczepek o które cię molestowałam i tak będę się uśmiechać
Gosiu -

dziękuję za miłe słowa. Zdolności to chyba mam po rodzicach bo obydwoje mają ogormne zamiłowanie do roślinek - mama do kwiatków a tata do winogron i pomidorów i obydwoje mają się czym pochwalić
Oksi - witaj kochana, wreszcie jesteś

dziękuję