Neluś, pojadę jutro do Obi i będę szukać. Kobea jeszcze siedzi. Przypołudniki wykiełkowały. Niepotrzebnie je wysiałam. Adrianie, popatrzę i napiszę na FO. Ale też zależy co Cię interesuje Na co zwrócić uwagę? Zosieńko, już tylko 41 dni do wiosenki. Ale będziemy szalały!!! Izuś, zrobię jak zechcesz. Nasionka mam!!!
Ryszardzie, nie uważam,że mam takiego powojnika.
TOSIA tylko portfel zostaw w domu ,żebys wszystkich pieniędzy nie wydała w OBI . Nie pamiętam kiedy tam byłam Od jutra mam zabiegi o 16 2 tygodnie szwędania sie po sklepach może nawet do Obi zajrzę . Tez bedę musiała portfel zostawić w domu
Marto, poszukam takiej fotki i wkleję wieczorem. Goferku, to niebieskie, to Polish Spirit. Super powojnik i kwitnie do mrozów. Jackmani też polecam, bo jeszcze miał dużo pąków jak przymroziło. Oto, on. Pierwszy rok u mnie, a pięknie pnie się po krzaku.
Wróciłam z OBI.Nasionek Rodochitiona nie było. Z nasion kupiłam: Tytoń oskrzydlony, Ketmię południową Ostróżkę letnią, Batek Rokoko. Z astrami się zastanawiam, bo na ryneczku jest dużo różnych sadzonek i chyba nie będę siać.
Ja mam jeszcze nasionka bratka Rococo . Chyba nasionka ostróżki letniej masz od Andrzeja sprawdż sobie Tosia . Gdybyś sobie wzięła nasionka tego tytoniu ode mnie jesienią mam je od Izy . Masz u mnie pomarańczowe Kosmosy od Izy nie zapomnij
Jadziu, pierwsze słyszę o nasionkach od Andrzeja jeszcze kupiłam nasionka Tujałki Zatokowej Sieje się do gruntu. Bożenko, nasion jest multum, Zdążysz!! Muszę zrobić przegląd wszystkich nasionek. Marto, znalazłam 1 fotkę powojnika prze wierzbie
Tośka u Ciebie nie tylko róże rosną jak na drożdżach ale i powojniki szaleją...Cóż to będzie ,gdy niedawno zakupione będą tak rosły ...na pewno obojętnie nikt nie przejdzie obok takiej burzy kwiatów....