Aguś dziękuję bardzo za zaproszenie na pewno kiedyś się wybiorę ale w odwiedzinki nie na spawanie, ja praktycznie nie sadzę róż więc nie ma co spawać. Myślę że większym problemem dla mojego M było by poucinanie i powyginanie tych drutów w odpowiednie kształty niż samo spawanie ale obiecał mi zrobić podporę pod wiciokrzew zobaczymy tylko kiedy bo na razie to czasu brak... Jeśli chodzi o tawulki to mogę się swoimi podzielic z Tobą tylko nie teraz bo jest za gorąco, ostatnio dałam sąsiadce kawałek białej i jej uschła mimo podlewania więc jeśli zaczekasz to masz je u mnie
Lilie piękne szczególnie ta jasna z ciemnym środkiem.
te zdjęcia chmur niesamowite - takie bałwany widuje się nad wzburzonym morzem a nie na niebie....
Fajne widoczki - szczególnie ten z forsycją mnie zachwycił.... w przyszłym roku na wiosne będzie to bosko wyglądało.
Na temat pawia się nie wypowiadam bo mnie zazdrość zeżre
A różyczki to już sobie wybiorę do oczkowania.
Witaj ale cudowny paw zdjęcia świetne...
...rany nie miałam netu walneło spaliło kompa i dekodery... było dużo zamieszania...
..a chwasty rosną na potegę...
burza była bardzo blisko...z tego co widzę...ale nas oszczędziła ...współczuję mam nadzieję ze już wszystko w porządku?
a chwastom to nawet ja się nie dasz to i tak będą górą
Agus wiem.
Ale mam nadzieję, że co się odwlecze..... czekam co najwyżej na info nt niedzieli, a Ty jakbyś sama była w moim miasteczku to dzwoń i kawka będzie czekała.
Aguś widzę, że cudnie kwitną Ci jeżówki, moje białe sieweczki od Ciebie niestety nie przetrwały zimy. Byłaś może w szkółce w pobliżu, nie wiesz, czy mają w sprzedaży, jakie odmiany i cena???
Misiu... niech jeszcze trochę poczeka to przyjadę z soczkiem do herbaty z własnej "piwnicy" Aguś coś tam mają ale w tym roku to nie dość ze słabe i mizerne(może też podmarzły) to i niewielki wybór ...kiepskie to to, kupiłam żółtą jeżówkę(nie tanią) i...ni ma
mam i teraz jakieś sieweczki(niewielkie ale już twoje )
Aguś cieszę się a ja zrewanżuję Ci się floksikami, już o nich nie śnij Mam sporo kolorków ....wybierasz się do mnie ???....myślę, że nie masz wyjścia już i smotrawę trzeba dzielić
Co do Nostalgii to już jestem pewna, że ją chcę mieć. Tylko czy jest sens - mam nadzieję, że jakoś przetrwam Aguś. I że będę miała gdzie tę piękność uprawiać.
Kochana Patrycja zachwycona Twoimi latoroślami hehehe na pytanie co jej się najbardziej podobało to Patrycja, jej braciszek , piesek i kwiatki
oznajmiła też że na następne spotkanie tez jedzie czyli wsiąkło mi dziecko a jak twoi wrażenia ???