U Jasia i Małgosi czyli megi w mini-ogrodzie
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: U Jasia i Małgosi czyli megi w mini-ogrodzie
No szkoda tulipanki zaczeły kwitnąć i już prawie przekwitaja bo taki skwar ale żeby to nie było teraz lato i koniec 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Pogoda ma sie pogorszyc ciutke- nie bedzie tak zle:-) podleje nam roslinki potem przygrzeje i bedzie dobrze!
Przyszlam na poranna kawke do Ciebie:-)))
Przyszlam na poranna kawke do Ciebie:-)))
- Ewa_tuli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosia ciężko pracuje 

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Oj u nas trzy dni ponad 30c tulipany zakwitły i są już spalone od słońca i zaczynaja opadać i nie nacieszyłam się nimi oj takich anomali nie pamiętam 

Pozdrawiam, Ela
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Helen, u nas bratki też nie są drogie, takie najzwyklejsze 10 sztuk za 2,50 euro, a wypasione z dużym kwiatkem 49 centów za sztukę. Chciałam się nauczyć siać, więc spróbowałam. Kiedy się uda, to satysfakcja jest ogromna, ale nie wiem, czy co roku będę się w to bawiła, bo jednak sporo jest krzątaniny wokół siewek, a czasu na wszystko mi brakuje. Z całą pewnością mogę za to powiedzieć, że co roku będę siała pomidory.
Elu, współczuję straty tylu róż. Tulipany u mnie też już przekwitają, ostatnie dni są ciepłe, ale nie aż tak jak w Polsce, maksymalnie było 25 stopni.
Aniu, ten tulipan ma ładny pełny kwiat, ale łodyga jest dosyć cienka i w efekcie pokłada się. W zeszłym roku miałam inne pełne, kwitły prawie trzy tygodnie, tylko jakoś ich teraz nie widzę
Olu, jeśli co roku chce się inne bratki, to rzeczywiście trzeba kupować. Jeśli ma się jakiś ulubiony kolor, to można się pobawić w sianie.
Jagódko, ogórków w tym roku nie sieję. Pomidory posadziłam na razie tylko do donic, reszta stoi jeszcze na tarasie pod markizą i hartuje się. W środę zapowiadają burzę i deszcze, ale pod koniec tygodnia posadzę je już chyba do gruntu.
Agnieszko, widzę w podpisie, że masz już nowy wątek, zaraz biegnę zobaczyć twój ogródek
Ewa, zgadłaś, fotorelacja wkrótce
Elu, współczuję straty tylu róż. Tulipany u mnie też już przekwitają, ostatnie dni są ciepłe, ale nie aż tak jak w Polsce, maksymalnie było 25 stopni.
Aniu, ten tulipan ma ładny pełny kwiat, ale łodyga jest dosyć cienka i w efekcie pokłada się. W zeszłym roku miałam inne pełne, kwitły prawie trzy tygodnie, tylko jakoś ich teraz nie widzę

Olu, jeśli co roku chce się inne bratki, to rzeczywiście trzeba kupować. Jeśli ma się jakiś ulubiony kolor, to można się pobawić w sianie.
Jagódko, ogórków w tym roku nie sieję. Pomidory posadziłam na razie tylko do donic, reszta stoi jeszcze na tarasie pod markizą i hartuje się. W środę zapowiadają burzę i deszcze, ale pod koniec tygodnia posadzę je już chyba do gruntu.
Agnieszko, widzę w podpisie, że masz już nowy wątek, zaraz biegnę zobaczyć twój ogródek

Ewa, zgadłaś, fotorelacja wkrótce

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Wątek ma ponad 70 stron, więc czas go zakończyć.
Pora i miejsce odpowiednie, żeby podziękować wszystkim, którzy mnie odwiedzali, dopingowali, udzielali rad i konstruktywnej krytyki.
Dziękuję Kochani
Moderatora proszę o zamknięcie wątku
i zapraszam do drugiej części, która znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54579
Pora i miejsce odpowiednie, żeby podziękować wszystkim, którzy mnie odwiedzali, dopingowali, udzielali rad i konstruktywnej krytyki.
Dziękuję Kochani

Moderatora proszę o zamknięcie wątku
i zapraszam do drugiej części, która znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54579