iwosia88 pisze: Wieści korzonkowe ;)
- wszystkie listki fiołków od Celinki mają już korzonki, niektóre jeszcze malutkie, ale są
- fikus zwiększa liczbę korzonków
- u eszka marmurka pokazały się pierwsze zaczątki
- reo paskowane od Eweliny też pokazało zaczątek korzonka
-------------
Zostałam zmuszona do zrobienia pizzy dziś Wykorzystam ciasto z przepisu na cebularze Miłego dnia wszystkim
Iwonko,to tylko pogratulować takich wiadomości.
a ciasto na pewno bedzie ok do pizzy,ja jeszcze trochę do ciasta dosypuję ziół np. prowansalskich
O rety Iwonko, ależ Ty masz pojemne parapety. Mi tylko połowa Twoich roślin by się zmieściła. Również biało zielony koleus mi się podoba najbardziej. Ja zmykam czyścić akwarium, ile to roboty. Pozdrawiam.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga. Moje kwiatuszki.
kindziek pisze:O rety Iwonko, ależ Ty masz pojemne parapety. Mi tylko połowa Twoich roślin by się zmieściła. Również biało zielony koleus mi się podoba najbardziej. Ja zmykam czyścić akwarium, ile to roboty. Pozdrawiam.
Kinga, mam jeden parapet ;) Jeszcze kilka roślin jest porozstawianych po pokoju. Nie zazdroszczę tego czyszczenia akwarium Również pozdrawiam, miłego weekendu
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona