Wężowy ogród FRAGOLI
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Ja nie zdobyłem się na odwagę by w Biedronce robić takie zakupy ,chlebek ,dżem ,a rośliny to tylko w szkółce . Powodzenia
.

-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kupowałem wielokrotnie rośliny w Biedronce i muszę przyznać, że są niezłe. Co prawda nie spotyka się tam raczej jakichś rarytasów, jedynie podstawowe gatunki i odmiany lecz ich jakość , jak dotąd, nie budziła wątpliwości w odróżnieniu od tego marketu co to jest tani i ma rośliny do bani oraz ceni ...byle... jakośćaleksanderk pisze:Ja nie zdobyłem się na odwagę by w Biedronce robić takie zakupy ,... ,a rośliny to tylko w szkółce ...

- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
No właśnie nawet biedronkowe mieczyki mają cebulki trochę słabe ciekawe jak będą kwitły
...ale kupiłam bo jak to wyjść bez roślin jak są

...ale kupiłam bo jak to wyjść bez roślin jak są

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz świętą rację jak wyjść z pustymi rękami 

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Grażynko nie znam tej roślinyJacku nie miałam na myśli tego jaśminu pnącego-nagokwiatowego,ani psianki jaśminowej...Myślałam o jaśminie-pnączu o białych intensywnie pachnących kwiatach(odmiany nie znam)i ten u nas na pewno nie przetrwa bo sama kilka razy już próbowałam go sadzic i mimo solidnych okryc zmarzł.W domu natomiast wcale nie chciał rosnąc i prędzej czy póżniej padał![]()

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Dawno mnie nie było ale powoli budzę się do ogrodowego życia
super zakupy widzę zrobiłaś 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
No.....niby ocieplenie, a na dworze nadal zimno, niby świeci piękne słoneczko....ale zimno
A od czwartku znów ochłodzenie, ale po czym to ochłodzenie....po zimnie
Ale marudzę
....ale tak chce mi sie już ciepełka 

- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Graziu super zakupy, to się wąż ucieszy
Ja też zakupiłam parę bylinek biedronkowców 

Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!

Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Priam, nie było piwonii w Biedronce, bo ja kupiłam 2 sztuki 

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Graziu planujesz zadoniczkować swoje nabytki, czy czekasz na ocieplenie?
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Grażynko i znowu widzę piękne nabytki dbasz o te wężory a co będzie jak oba nasycisz
będziesz musiała jeszcze jednego stworzyć
będziesz musiała jeszcze jednego stworzyć

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
Grażynko nie tylko Ty tak marudzisz, ja też

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witam Wszystkich w ten słoneczny wiosenny poranek
I do mnie nareszcie wiosenka dotarła na razie skromna ale ważne że jest...

Jolu akurat z peoni biedronkowej jestem zadowolona...dośc ładny kawałek kłącza z ładnymi kiełkami...o wiele ładniejsza niż w niektórych ogrodniczych za 3 razy wyższą cenę
Olku ja się zarzekam że w biedronce nic nie kupię a jak akurat jestem w czasie gdy są roślinki to zawsze się na coś skuszę

Krzysztofie ja z niektórych biedronkowych roślinek też jestem zadowolona...niestety nie ze wszystkich...jednak w innych tanich marketach wcale nie są lepsze
Stasiu,Iwonko jak bym siebie słyszała..."jak to wyjśc bez roślin jak są"...najpierw się skuszę a póżniej narzekam że badziewie

Jacku wydaje mi się że to jaśmin pachnący...wygląd i opis mi pasuje do tego który mam na myśli.
Przemku piwonie,lilie,dalie...były wcześniej więc może za póżno poszedłeś...te bylinki z fotki były póżniej i szybciej znikły od cebulowych

Celinko cieszę się że znów jesteś.Zakupy takie delikatne(na szczęście)w tamtym roku bardziej w biedronce zaszalałam a póżniej żałowałam bo częśc w ogóle nie powychodziła a częśc okazała się czym innym niż miała byc
Aguś[ mnie też się chce ciepełka...wczoraj wiało mało mi głowy nie urwało ale nie dałam za wygraną i ogródek posprzątałam.Posadziłam byliny które przyszły z cebule.pl i zaczełam przerabiac rabatę przy oczku(oczko też do poprawy)ale mi synuś nie dał...może dziś

Majka zakupy poszły do doniczek...będą na nową rabatę przy oczku...wężory już napasione i u nich już miejsca brak
Kasiu chyba nie tylko piwonie kupiłaś...prawda

Jolu byliny zadoniczkowane...i te z biedronki i z cebule.pl...takie marne i wątlutkie były...bałam się bezpośrednio do gruntu ich sadzic.Hosty i liliowce posadziłam do ogródka...te były w dobrym stanie
Moniś czasami bywają takie dni że i trzeba pomarudzic...ostatnio jednak nie mam czasu(na szczęście)na marudzenia bo pracy ci u mnie pod dostatkiem

Jolu akurat z peoni biedronkowej jestem zadowolona...dośc ładny kawałek kłącza z ładnymi kiełkami...o wiele ładniejsza niż w niektórych ogrodniczych za 3 razy wyższą cenę

Olku ja się zarzekam że w biedronce nic nie kupię a jak akurat jestem w czasie gdy są roślinki to zawsze się na coś skuszę

Krzysztofie ja z niektórych biedronkowych roślinek też jestem zadowolona...niestety nie ze wszystkich...jednak w innych tanich marketach wcale nie są lepsze

Stasiu,Iwonko jak bym siebie słyszała..."jak to wyjśc bez roślin jak są"...najpierw się skuszę a póżniej narzekam że badziewie

Jacku wydaje mi się że to jaśmin pachnący...wygląd i opis mi pasuje do tego który mam na myśli.
Przemku piwonie,lilie,dalie...były wcześniej więc może za póżno poszedłeś...te bylinki z fotki były póżniej i szybciej znikły od cebulowych

Celinko cieszę się że znów jesteś.Zakupy takie delikatne(na szczęście)w tamtym roku bardziej w biedronce zaszalałam a póżniej żałowałam bo częśc w ogóle nie powychodziła a częśc okazała się czym innym niż miała byc

Aguś[ mnie też się chce ciepełka...wczoraj wiało mało mi głowy nie urwało ale nie dałam za wygraną i ogródek posprzątałam.Posadziłam byliny które przyszły z cebule.pl i zaczełam przerabiac rabatę przy oczku(oczko też do poprawy)ale mi synuś nie dał...może dziś

Majka zakupy poszły do doniczek...będą na nową rabatę przy oczku...wężory już napasione i u nich już miejsca brak

Kasiu chyba nie tylko piwonie kupiłaś...prawda

Jolu byliny zadoniczkowane...i te z biedronki i z cebule.pl...takie marne i wątlutkie były...bałam się bezpośrednio do gruntu ich sadzic.Hosty i liliowce posadziłam do ogródka...te były w dobrym stanie

Moniś czasami bywają takie dni że i trzeba pomarudzic...ostatnio jednak nie mam czasu(na szczęście)na marudzenia bo pracy ci u mnie pod dostatkiem

Łał ale Wiosna u Ciebie
Ja na razie grabię i robię ważniejsze rzeczy ale jak się ze wszystkim uporam to robię hehe mini rabatkę z 5 kwiatkami. Więcej czasu zajmie mi sprzątanie w niej niż sadzenie

Ja na razie grabię i robię ważniejsze rzeczy ale jak się ze wszystkim uporam to robię hehe mini rabatkę z 5 kwiatkami. Więcej czasu zajmie mi sprzątanie w niej niż sadzenie