Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Ja nie zdobyłem się na odwagę by w Biedronce robić takie zakupy ,chlebek ,dżem ,a rośliny to tylko w szkółce . Powodzenia :wit .
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

aleksanderk pisze:Ja nie zdobyłem się na odwagę by w Biedronce robić takie zakupy ,... ,a rośliny to tylko w szkółce ...
Kupowałem wielokrotnie rośliny w Biedronce i muszę przyznać, że są niezłe. Co prawda nie spotyka się tam raczej jakichś rarytasów, jedynie podstawowe gatunki i odmiany lecz ich jakość , jak dotąd, nie budziła wątpliwości w odróżnieniu od tego marketu co to jest tani i ma rośliny do bani oraz ceni ...byle... jakość :evil:
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

No właśnie nawet biedronkowe mieczyki mają cebulki trochę słabe ciekawe jak będą kwitły :roll:
...ale kupiłam bo jak to wyjść bez roślin jak są :;230
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Masz świętą rację jak wyjść z pustymi rękami :heja
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Jacku nie miałam na myśli tego jaśminu pnącego-nagokwiatowego,ani psianki jaśminowej...Myślałam o jaśminie-pnączu o białych intensywnie pachnących kwiatach(odmiany nie znam)i ten u nas na pewno nie przetrwa bo sama kilka razy już próbowałam go sadzic i mimo solidnych okryc zmarzł.W domu natomiast wcale nie chciał rosnąc i prędzej czy póżniej padał :?
Grażynko nie znam tej rośliny :( Jakaś konkretna nazwa, by się przydała, bo tak to nie znajdę, by poczytać o tym jaśminie :idea:
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

FRAGOLA pisze:Obrazek
Fajne zakupy ;)
Sam chciałem kupić "biedronkową" piwonię, ale zastałem puste pudełko :(
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Dawno mnie nie było ale powoli budzę się do ogrodowego życia :) super zakupy widzę zrobiłaś :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

No.....niby ocieplenie, a na dworze nadal zimno, niby świeci piękne słoneczko....ale zimno :roll: A od czwartku znów ochłodzenie, ale po czym to ochłodzenie....po zimnie :?: :roll: Ale marudzę ;:223 ....ale tak chce mi sie już ciepełka ;:223
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Graziu super zakupy, to się wąż ucieszy :;230 Ja też zakupiłam parę bylinek biedronkowców :heja
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
Kasia1972
500p
500p
Od: 18 paź 2008, o 19:48

Post »

Priam, nie było piwonii w Biedronce, bo ja kupiłam 2 sztuki :;230
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Graziu planujesz zadoniczkować swoje nabytki, czy czekasz na ocieplenie?
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Grażynko i znowu widzę piękne nabytki dbasz o te wężory a co będzie jak oba nasycisz
będziesz musiała jeszcze jednego stworzyć :heja
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Grażynko nie tylko Ty tak marudzisz, ja też :roll: :;230
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Witam Wszystkich w ten słoneczny wiosenny poranek :D I do mnie nareszcie wiosenka dotarła na razie skromna ale ważne że jest...
Obrazek
Jolu akurat z peoni biedronkowej jestem zadowolona...dośc ładny kawałek kłącza z ładnymi kiełkami...o wiele ładniejsza niż w niektórych ogrodniczych za 3 razy wyższą cenę ;:108
Olku ja się zarzekam że w biedronce nic nie kupię a jak akurat jestem w czasie gdy są roślinki to zawsze się na coś skuszę :roll:
Obrazek
Krzysztofie ja z niektórych biedronkowych roślinek też jestem zadowolona...niestety nie ze wszystkich...jednak w innych tanich marketach wcale nie są lepsze :roll:
Stasiu,Iwonko jak bym siebie słyszała..."jak to wyjśc bez roślin jak są"...najpierw się skuszę a póżniej narzekam że badziewie ;:223
Obrazek
Jacku wydaje mi się że to jaśmin pachnący...wygląd i opis mi pasuje do tego który mam na myśli.
Przemku piwonie,lilie,dalie...były wcześniej więc może za póżno poszedłeś...te bylinki z fotki były póżniej i szybciej znikły od cebulowych ;:108
Obrazek
Celinko cieszę się że znów jesteś.Zakupy takie delikatne(na szczęście)w tamtym roku bardziej w biedronce zaszalałam a póżniej żałowałam bo częśc w ogóle nie powychodziła a częśc okazała się czym innym niż miała byc :roll:
Aguś[ mnie też się chce ciepełka...wczoraj wiało mało mi głowy nie urwało ale nie dałam za wygraną i ogródek posprzątałam.Posadziłam byliny które przyszły z cebule.pl i zaczełam przerabiac rabatę przy oczku(oczko też do poprawy)ale mi synuś nie dał...może dziś ;:224

Obrazek
Majka zakupy poszły do doniczek...będą na nową rabatę przy oczku...wężory już napasione i u nich już miejsca brak ;:224
Kasiu chyba nie tylko piwonie kupiłaś...prawda :?:
Obrazek
Jolu byliny zadoniczkowane...i te z biedronki i z cebule.pl...takie marne i wątlutkie były...bałam się bezpośrednio do gruntu ich sadzic.Hosty i liliowce posadziłam do ogródka...te były w dobrym stanie ;:108
Moniś czasami bywają takie dni że i trzeba pomarudzic...ostatnio jednak nie mam czasu(na szczęście)na marudzenia bo pracy ci u mnie pod dostatkiem :D
Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Łał ale Wiosna u Ciebie ;:138
Ja na razie grabię i robię ważniejsze rzeczy ale jak się ze wszystkim uporam to robię hehe mini rabatkę z 5 kwiatkami. Więcej czasu zajmie mi sprzątanie w niej niż sadzenie ;:98
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”