Ładnie wszystko kwitnie, tulipanki super, wszystko z pod ziemi wyłazi . Joluś a powiedz mi, czy coś Ci wychodzi z tych roslinek, które Ci wysłałam jesienią
Witaj Joluś, przebiegłam szybciutko po ostatniej części - pięknie u Ciebie, będę miała co robić zimą, a tyle jeszcze ogrodów do oglądania. Kolekcja róż przepiękna - mam nadzieję, że nie ucierpiały mocno po zimie, wiosenne klimaty - uwielbiam, szkoda, że sama nie mam miejsca na duże, rozrastające się kwiaty, daj zdjęcia altanki jak będzie po remoncie - pergola zyskała a oko wodne zapowiada się wow. Jeszcze raz pozdrawiam
Joluś, pospacerowałam po Twoim wiosennym ogrodzie i podziwiałam śliczne kwiatki!
Zachwyciła mnie zwłaszcza biała miesiącznica - jeszcze takiej nie widziałam Jest ładna i niewinna jak panna młoda :P
Bardzo lubię takie skromne kwiatki
Pozdrowionka
No to miłych snów .. ja tez własnie wróciłam z ogrodu ( bo już nic nie widziałam ) .. ale jeszcze troche pracy przede mną
A szkoda, też marzy mi się łóżeczko
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Grażynko, Bernadetko, Liseczko dziękuje Kochane
Dziś było przepięknie...pozwoliłam sobie po obiadku trochę na leniuchowanie na kocyku a tylko dlatego że było tak gorąco że nie dało się pracować w ogrodzie.....w końcu i na odpoczynek musi być czas Teraz właśnie zaczęło kropić i dobrze bo strasznie sucho wszystko na oczach więdnie....tylko szkoda że cały ponoć długi weekend ma padać ....no przekonamy się jak będzie....
Kupiłam kilka roślinek do skrzynek.....
...jeszcze pelargonie ale zapomniałam sfocić
żarnowiec
..i trawkę, mam nadzieję że będzie jej dobrze blisko oczka...
I kilka wodnych roślinek....
I coś z ogrodu....
Lisko i na Twoją prośbę proszę tulipanki
Kochani wychodzę z domku na taras i patrzę zawsze na swój szpaler tulipanów podziwiam je i tak sobie myślę że ile tych tulipanów tyle Wspaniałych ludzi poznałam tu na forum pozdrawiam Wszystkich mocno i gorąco