Ogród Igi - cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewo , zdjęcia Rh będą w przyszłym roku jak zakwitną, na razie cieszą mnie pączki.Daisy pisze:Iga, przyszłam pooglądać te odrodzone Rh, a co ja widzę, cudowne hostowisko z żurawkami, śliczne i jakie kolorowe![]()
Ścieżka rewelacyjna, widzę, że wypełnia się roślinkamiPiękna już jest, a w przyszłym roku będzie jeszcze piękniejsza! Bardzo fajny pomysł
Na razie cieszy mnie każda zmiana w ogrodzie.Mam nadzieję,że na lepsze.

-
- Kontakt:
Cieszę się bardzo, tym bardziej ,że to moja pierwsza próba z badylkami.JacekP pisze:Witaj Iga! Twoje nowe aranżacje profesjonalneChodzę, podziwiam i uczę się. Z karmnika zrezygnowałem, bo mi wysychał w starym ogrodzie. Może znów spróbuję, bo teraz mogę go mieć pod kontrolą
![]()
Kwitnie jedna krzewuszka z badylkówTo niesamowite, taka mała, ledwo puściła korzonki a już ma kwiaty

Na wiosnę ukorzeniam co się da.

-
- Kontakt:
Iza, stiletto to taka fajna hosta, która może rosnąć w pełnym słońcu, niewybredna i o ciekawym pokroju.izabell12 pisze:Nigdy bym nie pomyślała, że ta Stiletta to też hosta - ma akie wąskie listeczki, zupełnie jak nie hosta. Pozostałe hosty też śliczne. Te żurawki na ścieżce ładnie się prezentują - bardzo różnorodnie

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igo przecież nie dlatego wkleiłam żeby Ci było przykro , tylko żebyś wiedziała że ktoś się pomylił jak Ci ja sprzedawał i możesz to tej osobie napisać .Kwiaty jakby miał większe niż moje białe pojedyncze na pewno to inna odmiana
Moje też jeszcze nie wyszły z ziemi ,mam nadzieję że będą pełne .Choć teraz zwątpiłam
Piękne widoki u Ciebie w ogrodzie ,czy mi się zdaje czy coś zmieniałaś

Moje też jeszcze nie wyszły z ziemi ,mam nadzieję że będą pełne .Choć teraz zwątpiłam
Piękne widoki u Ciebie w ogrodzie ,czy mi się zdaje czy coś zmieniałaś

-
- Kontakt:
Gieniu , wiesz jak jestem zła na tego co to sprzedał. Bo już raz psioczyłam, za taki drogi bez od niego. Nie chcę mieć z nim nic wspólnego, tym bardziej,że ta cebula była bardzo droga.
Zapomnijmy o wszystkim i trudno, aj to nazywa świństwem, tym bardziej,że to człowiek z forum.
Ale nikt nie mówi ,że są tu sami uczciwi.
Zapomnijmy o wszystkim i trudno, aj to nazywa świństwem, tym bardziej,że to człowiek z forum.
Ale nikt nie mówi ,że są tu sami uczciwi.

- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Iguś, widoki pięne i mocno zagęszczone, jakbym widziała chusteczkę
.
Powiedz, Słońce Drogie GDZIE Ty, to będziesz przesadzała przyszłym latem?
Bo zakątek hostowo-żurawkowy pod ścianą ( 2 strony wstecz) , już ledwo łapie oddech.
A trawniczek masz przycięty w iście angielko-królewski sposób
,
aż mnie żołądek skręciła zazdrośnie
.

Powiedz, Słońce Drogie GDZIE Ty, to będziesz przesadzała przyszłym latem?
Bo zakątek hostowo-żurawkowy pod ścianą ( 2 strony wstecz) , już ledwo łapie oddech.
A trawniczek masz przycięty w iście angielko-królewski sposób

aż mnie żołądek skręciła zazdrośnie