Mój ogród
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
Ale fajnie ,kolorowo i smacznie 

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Cześć Karolinko ,ależ Ty masz zbiory .Ja na Twoim miejscu ,to bym pękła z dumy .Wszystko takie dorodne ,aż ślinka cieknie .Kwiaty też piękne ,zwłaszcza ketmie ,są cudowne .Pozdrawiam Cię Koraliku i buziolki przesyłam 

pomidorki to się wzrokiem zjada! bosko wyglądają
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Witajcie Mili Czytelnicy:).
Wczasowałam się ostatni tydzień. Odwiedziłam Jezioro Solińskie i trochę bieszczadzkich szlaków. Pogoda rewelacja. Ale wszystko co dobre szybko się kończy, ale obowiązki wzywały no i troska o pomidory ( czy jeszcze będzie co zbierać)
.
A tu co? Pomidorowe zagłębie i własnie szukam przepisów na przetwory i idę działać
.
Aga, Aniu, Kasiu, Reniu, Grażynko, Renatko, Mirko, Ewo, Beatko, Dehaef pomidorki dziękują za uznanie:).
Naprawdę zaskoczyły mnie.
Nasionka zbieram już, owszem
. Gdyby ktoś z Was na jakieś był chętny piszcie śmiało.
Może jakieś z wyglądu się Wam spodobają.

Sława Nadrenii i Kalman

Persimon żółty i jakiś NN (ale pyszny i bardzo plenny)

Papryczka i gruntowe poletko

Ostatnia, późno sadzona lilia i datura jednoroczna do Mirabelki

Wczasowałam się ostatni tydzień. Odwiedziłam Jezioro Solińskie i trochę bieszczadzkich szlaków. Pogoda rewelacja. Ale wszystko co dobre szybko się kończy, ale obowiązki wzywały no i troska o pomidory ( czy jeszcze będzie co zbierać)

A tu co? Pomidorowe zagłębie i własnie szukam przepisów na przetwory i idę działać

Aga, Aniu, Kasiu, Reniu, Grażynko, Renatko, Mirko, Ewo, Beatko, Dehaef pomidorki dziękują za uznanie:).
Naprawdę zaskoczyły mnie.
Nasionka zbieram już, owszem

Może jakieś z wyglądu się Wam spodobają.

Sława Nadrenii i Kalman

Persimon żółty i jakiś NN (ale pyszny i bardzo plenny)

Papryczka i gruntowe poletko

Ostatnia, późno sadzona lilia i datura jednoroczna do Mirabelki

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Karolinko pomidorki masz cudne u mnie w tym roku klęska 

- reniusia20
- 1000p
Karolinko podziwiam Twoją hodowlę warzywek
- pięknie Ci rosną!
Ja tego roku zrezygnowałam z pomidorków poddałam się tamtego roku zaraza niestety mi je zniszczyła nawet nie zdążyły dojrzeć

Ja tego roku zrezygnowałam z pomidorków poddałam się tamtego roku zaraza niestety mi je zniszczyła nawet nie zdążyły dojrzeć

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Noooooo.....dziewczyno......rzadko kto moze pochwalić się takimi zbiorami i to w gruncie - czapka z głowy.

A co to za odmiana pod poletkiem na pierwszej fotce?
Niesamowite mnóstwo pomidorków.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Renatko dziękuję.
Reniusiu dziękuję i głowa do góry. Rok do roku nie podobny, próbować zawsze warto i czytać pomidorowe wątki na forum. Tam dają wskazówki. Mnie w tym roku uratowali pomidory
. A było kiepsko.
Grażynko mówię sobie i obiecuję za rok połowa tego. I tylko folia. Po podlewaniu ledwo żyję, ponad 1 h mi schodzi. A wody ile idzie, oj oj:P.
Ten, o który pytasz to słynny na forum koktajlowy megagroniasty. I jak się zwie taki jest. Każdy kto widzi nie może uwierzyć. A w smaku rewelacja.
Pierwsze przeciery zrobione. Poszły dwa wiadra a wyszło w sumie 5 słoików, w tym 2 litorwe i 3 małe po dżemach
. I pół dnia roboty:).
W ogóle się nie opłaca, ale pochwalić się mogę, mam własny przecier. Jutro kolejna partia.
Chyba ze znajdę bardziej kuszący przepis;).
Reniusiu dziękuję i głowa do góry. Rok do roku nie podobny, próbować zawsze warto i czytać pomidorowe wątki na forum. Tam dają wskazówki. Mnie w tym roku uratowali pomidory

Grażynko mówię sobie i obiecuję za rok połowa tego. I tylko folia. Po podlewaniu ledwo żyję, ponad 1 h mi schodzi. A wody ile idzie, oj oj:P.
Ten, o który pytasz to słynny na forum koktajlowy megagroniasty. I jak się zwie taki jest. Każdy kto widzi nie może uwierzyć. A w smaku rewelacja.
Pierwsze przeciery zrobione. Poszły dwa wiadra a wyszło w sumie 5 słoików, w tym 2 litorwe i 3 małe po dżemach

W ogóle się nie opłaca, ale pochwalić się mogę, mam własny przecier. Jutro kolejna partia.
Chyba ze znajdę bardziej kuszący przepis;).
- reniusia20
- 1000p
Karolinko jak zawsze masz rację,za rok chyba wrócę do pomidorków nie ma co się poddawać! 

- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Karolinka! Ale zbiory!
Muszę Ci wysłać do kolekcji nasionka Fiutka. U mnie dopiero w fazie zielonej, ale spore plony będą. 

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja