Jakże się cieszę, że o mnie pamiętacie, w końcu jestem z Wami
Aniu Twoje epi w 100% nie przynosi wstydu na razie inwestuje w korzonki niedługo powinien ruszyć z kopyta
Asiu piesior a w d.... słonko i sypia pod kołdrą, biega tak, że aż mi się gorąco robi żłopie wszystko co pod pysk jej podpadnie nawet ostatnio w winku zasmakowała (przez moją nieuwagę) ale płyny niestety muszę jej ograniczać aby oddalić ciążę urojoną
Kasiu można powiedzieć, że wypoczywać, w odwiedzinach jak słusznie zauważyła Lenka u rodziców chociaż z nimi nie da się wypocząć
Ale już wróciłam z wysępioną nowością
Zamioculcas puszcza cosik:
Afelandra rozkwitła tylko coś listki jej brązowieją:
Jupi cudem ocalała fuksja zaczyna kwitnąć:)
A tak poza tym jutro idę na aż dwie rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy. Około 7 miesięcy wysyłania CV i LM w końcu dały rezultaty Tylko teraz jeden problem czy uda się zdobyć etacik czy nie
Agnieszko fajnie że już jesteś Piękne nowości i afelandra cudnie kwitnie
Cieszę się że epi ma się dobrze....niech Ci zdrowo rośnie
Trzymam mocno kciuki za rozmowę kwalifikacyjną
Powodzenia na rozmowie ! Ja też jestem w takiej sytuacji jak ty ,też już ok pół roku wysyłam CV i nic... Czasem jak się już ktoś odezwie ,to sie okazuje ,że niestety firma jest na takim zadupiu ,że bez samochodu nie ma jak dojechać i muszę rezygnować
Fajne nowinki przywiozłaś . Co to jest to na pierwszym zdjęciu ? Fajnie wygląda
Normalnie szlag mnie jasny trafia już nie wiem co robić patrzę się na papiery rozsyłane do firm czy jakiś byków nie ma ale wszystko dobrze popisane i nadal cisza. Jak już się do mnie ktoś odzywa to do CC a tam nie chce
Nowość tylko na 1szym zdj wg nalepki jest to echeviera, jak nie wiem muszę dopiero znaleźć
Ale newsów Zamioculcas wreszcie się rusza, oby wypuścił co nieco Afelandra ma piękne kwiaty, no i gratuluję kwiatka u fuksji
Nowość super - jeśli mnie oczy nie mylą to Echeveria