EdytaBwiciokrzew przycięłam już dawno...zawsze przycinam przed rozwinięciem się pączków, wczesną wiosną...teraz jeszcze można przyciąć suche przemarznięte gałązki. W tym roku już nie przycinaj, dopiero w przyszłym roku wczesną wiosną...przytnij na jakieś 20cm na pewno nawypuszcza dużo nowych gałęzi i się zagęści. Te gałęzie które teraz są koniecznie podwiąż do palika lub kratki...dwuletnie pędy powinny już w tym roku zakwitnąć.
Aga jak Cię znam to na pewno wszystko Masz wyplewione, przecież nie posiedzisz minutki tylko pracujesz
Dzisiaj prawie dokończyłam plewienie, czysto będzie tylko do pierwszego deszczu

po deszczu od nowa będzie plewienie, jeszcze do tego nadają wiatr...znowu nawieje mi różnego badziejstwa i czeka mnie od nowa grabienie.
Trawa też rośnie chyba w tym tygodniu będzie koszenie...a jak u Ciebie kosisz czy na razie nie
AGNESS wysiej a na pewno będą jakieś ładne odmiany...ciekawe czy można gdzieś kupić nasiona pełnych sasanek, do tej pory nigdzie nie spotkałam
Dyshianie znam tej firmy...koniecznie napisz jak coś zejdzie, policz nasionka zobaczymy ile skiełkuje
Celozję raz tylko wysiałam, bezpośrednio w ogrodzie zeszło tylko dwie sadzonki.