Roślinki Ani ;-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu jeżeli masz gorączkę to dobrze, organizm walczy z chorobą, jak długo bierzesz antybiotyk??? bo to też ważne.
Ja jak mam tylko lekką gorączkę to odrazu chodzę po ścianach i wpadam w panikę.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Witaj Aniu..właśnie się dowiedziałam,żeś Ty chora...wierzę,że to nic złego,zobaczysz ,będzie dobrze.A co do antybiotyku i temperatury-wszystko zależy od tego,ajk długo go bierzesz.Czasem na jego efekty trzeba czekac nawet dwie doby...więc z tą gorączką to raczej normalne.No chyba,że bierzesz dłużej...
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kochane biorę go od trzech dni :roll:
Wczoraj to nawet mnie oczy bolały :cry: Ale się doprawiłam mimo że na dworze było ciepło :evil:

Antosiu dziękuję :oops: Najpierw będę się musiała wyleczyć z przeziębienia potem tamta sprawa :cry:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

czekaj,czyli dziś skończyła się trzecia doba,jak bierzesz?jeśłi nic nie pomaga...może faktycznie lek źłe dobrany...a może już Ci ciut lepiej :wink:
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak a dokładnie za 40 min, biorę go co 12godz. :roll:
Możliwe że źle dobrany ale dzisiaj nic nie zrobię bo niedziela :evil:
Szczerze to temp mam bez zmian i nic mi się nie poprawia zobaczymy potem co będzie :roll:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Aniu to może wybierz się na pogotowie jak nie czujesz się lepiej. Mnie kiedyś pediatra dziecięcy powiedział, że jak gorączka nie przekracza 38,5 to nie ma się czym martwić, ale jak bierzecz leki to chyba nie powinno tak być. A może ten antybiotyk nie ma właściwości przeciwgorączkowych...
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ja miałam właśnie taki sam problem kilka dni temu z moim syneczkiem :( Temperaturę miał ponad 40 i spadała mu po lekach tylko do 38,5. Dostał antybiotyk i dopiero po trzeciej dobie gorączka minęła. Ale jeśli Tobie gorączka cały czas nie spada to powinnaś wybrać się niezwłocznie do lekarza, bo prawdopodobnie to masz źle dobrane lekarstwo. Trzymam kciuki, zdrowiej szybciutko :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Moniko, Kasiu dziękuję :oops:
M wczoraj wziął się za moją gorączkę i sprawił że spadła mi do 36st a potem się unormowała. Powiedział mi że jak nie spadnie to zabiera mnie na pogotowie ale jak na razie jest wszystko dobrze tylko jestem osłabiona :wink:

Przez tą gorączkę zaniedbałam moje zielone i w ogóle ich nie podlewałam :oops: Ale mimo to trzykrotka mi zakwitła
Obrazek Obrazek

M wczoraj mi podlał kwiatki na parapetach bo one miały najbardziej sucho :wink:

Pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

;:111 ale piękna i jaka niespodzianka :lol: . Mój choć by przypalali go żywcem to by nic nie podlał :evil:
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Aniu taka mała trzykrotka a tak ładnie kwitnie...ale najlepsza wiadomość to ta ,że wreszcie spadła gorączka ;:1 ;:1 Gratulacje dla Twojego M normalnie należy się mu ;:79 od Ani :D ;:109
Awatar użytkownika
fiolek13
500p
500p
Od: 23 lis 2008, o 11:20

Post »

Aniu zdradz mi proszę tajemnice co zrobić żeby trzykrotka zakwitła?? Ja mam 2 takie duże i 1 małą ale żadna mi nigdy nie zakwitła :(
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

Super trzykroteczka ! No i dobrze ,że wreszcie czujesz się choć odrobinkę lepiej !
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Madziu mój dopiero pierwszy raz podlewał kwiatki :P Ale widział że mnie normalnie roznosiło żeby je podlać ale nie miałam sił to się zmobilizował i je podlał :wink: Tylko te które stały na oknie :evil: Dobrze wie ile dla mnie znaczą :lol:

Mirku M wczoraj chodził koło mnie jak zegarek i mu się udało :wink: Bardzo się cieszę że mi minęła :lol: Dziękuję za gratulacje dla niego :oops:

Kasiu ja tą trzykrotkę dostałam od Grażynki (Graszka) :wink: Stała jeszcze w wodzie jak zauważyłam że ma pąki i wsadziła ją do ziemi i mimo że miała sucho jak na pustyni to zakwitła :lol: Spytaj się Graszki co trzeba zrobić bo ja nic szczególnego jej nie robiłam :wink:

Ewciu dziękuję :oops: Ja też się cieszę :wink: Teraz tylko odzyskać siły bo jeszcze osłabiona jestem i muszę pozbyć się kaszlu i kataru i będzie super :wink:
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41

Post »

Aniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i odzyskania szybko pełni sił. A takiego M to tylko pozazdrościć :shock: I gratuluje kwitnącej trzykrotki :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Witaj Aniu czytam , że masz problemy ze zdrowiem- trzymaj się proszę i głowa do góry- będzie wszystko dobrze!!!A kwiatki Ci w tym pomogą , bo odprężają i zajmują myśli, które uparcie zawsze biegną do jednego tematu - wiem to niestety z własnego doświadczenia:-(. Ale wiem tez , że po nocy zawsze przychodzi dzień, a po zimie wiosna więc musi być wszystko dobrze!
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”