hahahahaha, no i sie wydało kto załatwił Forum .... protest bałwanków, kurna niezłych maja hakerów te białaski
Hania, Hania Ty litości nie masz za grosz... jak można budzić tak lubieżne pożądania coraz to nowych roślin, krzaczków, drzewek ... te hosty ... zginę, zginę marnie, a rodzina pójdzie z torbami
Ave i bishop ja mam nadzieję, ze Wy o bałwankach nie o mnie...
To one załatwiły forum... PRAWDA????
Przecież jak wysyłałam zdjęcie to forum działało... potem przestało.. w trakcie wysyłania ... no!
Np przeca, że to ONE - te B.... któżby posądzał naszego Liska o taką chytrą intrygę
Smokini - patrząc na tę ostatnią fotkę wcale się nie dziwię, że się boisz... marca, Ty chyba będziesz to wszystko wysiewała do następnej zimy..... hahahaha
Tak sobie myślę...
Gdyby z Mszany przywieźli wywrotkę ziemi popieczarkowej, przekompostowanej,
gdyby Aga wyłożyła ze 2 pokoje folią,
gdyby tak zsypali tą ziemię przez okna,
to byłoby miejsce na sianie, pędzenie i mnożenie!
I nie trzeba by parapetów!
Smokini szalejesz parapetowo.Nie wiedziałam że masz hektary zważywszy ilość nasion hi hi hi.
Na równinach ciepełko,świeci słoneczko,lecą klucze gęsi.
Kaśka
Smokini szalejesz parapetowo.Po ilości nabytych nasion widzę że deptak i Góra Parkowa w Krynicy będą pięknie ukwiecone. . Moich starczy na całe pomorsko-kujawskie i jak się sprężę to i kawałek mazurskiego umaję .
U mnie dzisiaj wiochna!!!Słońce świeci,gęsi lecą a ja walczę z Hunami. Jeszcze tylko doprowadzę do teatru, kolacja,śniadanie i free
Pozdrawiam Kaśka