Witam
U mnie od rana taka żarówa świeci,że z rana aż buzia mi się uśmiechnęła i humorek wspaniały.
Kawka oczywiście rano ,sprawdzam sobie to i owo i przez przypadek wlazłam na stronę z żurawkami,liliowcami i bylinami wszelakimi,zalogowałam się pięknie,już w koszyku miałam z 12 żurawek i trawy itd...ale potem myślę jak mi to wszystko poprzychodzi to się nie połapię i zanulowałam zamówienie

Powiedziałam sobie,że na jesień zamówię i mam nadzieję wytrwać w postanowieniu....szkółka ceny ma bardzo korzystne
Aniu psinka moja to wierny kompan,ale jak wtargnie na rabatki wiosną,kiedy jeszcze roślinki nie są duże i może po nich skakać to nie jest tak wesoło.Na szczęście waży ponad 2 kilo,więc większych szkód nie zrobi...ale ostatnio wpadła sobie na różę i pisk był taki,że pół działkowców chyba słyszało
Maika witaj u mnie i zapraszam częściej
Mid a dziękuje piesek machając ogonkiem za pochwały
Santia dziękuję

Przetaczniki są super roślinkami,tylko te trzmiele jak je oblepią to końca nie widać...u Was tez?
Moni Christa jest bardzo ciekawą odmianą,naprawdę jest taki kolor jak na fotce niebieski z zielona końcówką
Princess Diana nie zastanawiaj się,koniecznie kup
Pisałaś już,że kochasz psiaki,ja również,moje dzieci mówią,że nasz pies to jest w połowie psem,a w połowie kotem.
Wysoko skacze,one mają to w naturze,są bardzo zwinne
Alu ta mała miniaturka zdjęcia to wkleiłam przez przypadek,to moje siewki lobelii
W tamtym roku udało mi się wyhodować to i teraz nie próżnuję....
Weronica jest dość intensywna i bardzo wyrazista,polecam:)
Drewutnia witaj u mnie

Ech smucę się z powodu azalii,ja uwielbiam jak one kwitną,a tu taki zonk,a moze i był u mnie jakiś pies i poobgryzał,kto to wie?
Ewuś a żebyś wiedziała,że łobuziak

Uwielbia gonić liście na działce,w domu prawie cały dzień by spała,a na działce ani oka nie zmruży...a jak widzi łopatę to tak leci do niej i gryzie ją
Ja też dziś znalazłam szkółkę,ale no nie mogę nic kupić i basta

Dosyć zakupów sieciowych
Jaki koszt przesyłki?
Moja kobea specjalnie posiana,jeśli uda mi się ją uchować to maja to zarośnie mój kilkumetrowy płot ....