Phalaenopsisy Oriona
- platynka80
- 500p

- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- platynka80
- 500p

- platynka80
- 500p

- platynka80
- 500p

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiunia kochana witam Cie wieczorkiem. Co ja tutaj czytam. Mam wrażenie dziewczyny, jak byscie sie kogos bały, albo były na bardzo cenzurowanym.
Ja przyjde do waszego szpitala i Wam zagram i zaśpiewam, a potem was uwolnię. ja ale sie u was dziwnie dzieje. Asiu -nie gniewaj sie wyrazam tylko swoje zdanie. Dziewczyny tez wybaczcie
:P
Ja przyjde do waszego szpitala i Wam zagram i zaśpiewam, a potem was uwolnię. ja ale sie u was dziwnie dzieje. Asiu -nie gniewaj sie wyrazam tylko swoje zdanie. Dziewczyny tez wybaczcie
Wy to macie fajnie, porządne markety w miarę blisko. Ja mieszkam w takiej dziurze, że wszędzie jest daleko, wszystkie centra handlowe są kawał drogi stąd i niestety nie mam takiej możliwości jak wy. Dlatego kupuję storczyki przez internet. Na pewno nie mam takiego wyboru jak wy... No, ale... ;) Nie ma co narzekać ;) Każdy radzi sobie jak może ;)
Poza tym ja jestem nietypową kobietą - nienawidzę robienia zakupów w marketach ;)
Poza tym ja jestem nietypową kobietą - nienawidzę robienia zakupów w marketach ;)
Małgosia spostrzeżenia bardzo trafnegiga45 pisze:Asiunia kochana witam Cie wieczorkiem. Co ja tutaj czytam. Mam wrażenie dziewczyny, jak byscie się kogos bały, albo były na bardzo cenzurowanym.
Ja przyjde do waszego szpitala i Wam zagram i zaśpiewam, a potem was uwolnię. ja ale się u was dziwnie dzieje. Asiu -nie gniewaj się wyrazam tylko swoje zdanie. Dziewczyny tez wybaczcie![]()
:P
Buziaki
Dziewczyny uciekam spac, bo rano trzeba wstac. A ja juz ziewam tak od godziny. Dobranoc
- platynka80
- 500p