Ranczo Nokły - Tadeusz48
Tadeuszu... miałeś jakieś wątpliwości? Bo tu na forum chyba wszyscy byli pewni zwycięstwa ..
Jesteś jedną z niewielu osób u których wszystko dąży do doskonałości.
Gratuluję Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie, która ten ogród wraz z Tobą tworzy.
Jesteś jedną z niewielu osób u których wszystko dąży do doskonałości.
Gratuluję Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie, która ten ogród wraz z Tobą tworzy.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Często tutaj zaglądam i też chciałabym złożyć najlepsze gratulacje!Zasłużyliście na to pierwsze miejsce! 

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja również dołączam się do gratulacji.
Wasz ogród ma chyba wszystko, co powinien mieć porządny, piękny ogród

Wasz ogród ma chyba wszystko, co powinien mieć porządny, piękny ogród

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Dziękujemy bardzo :
KALMIO
TAJGO
STRELICJO
KRZYSIU
za nadesłane gratulacje , jest nam bardzo miło czytać Wasze pochlebne oceny o naszym ogrodzie , chcę zaznaczyć że możliwość prezentacji naszego ogrodu na Forum i Wasze oceny przyczyniły się bardzo do zdobycia I miejsca w konkursie "Najpiękniejszy Ogród 2008r" w gminie na terenie której położony jest nasz ogród.
EWO- jeszcze raz dziękuję za gratulacje, Twoja ocena naszego ogrodu jest dla nas szczególnie miła, razem z żoną i bliskimi nam osobami będziemy się starali, by w latach następnych było w naszym ogrodzie jeszcze piękniej.
Dzisiaj i do nas zawitała zima, rano zrobiło się na chwilę biało , nim dotarłem do naszego ogrodu już tak biało nie było.

KALMIO
TAJGO
STRELICJO
KRZYSIU
za nadesłane gratulacje , jest nam bardzo miło czytać Wasze pochlebne oceny o naszym ogrodzie , chcę zaznaczyć że możliwość prezentacji naszego ogrodu na Forum i Wasze oceny przyczyniły się bardzo do zdobycia I miejsca w konkursie "Najpiękniejszy Ogród 2008r" w gminie na terenie której położony jest nasz ogród.
EWO- jeszcze raz dziękuję za gratulacje, Twoja ocena naszego ogrodu jest dla nas szczególnie miła, razem z żoną i bliskimi nam osobami będziemy się starali, by w latach następnych było w naszym ogrodzie jeszcze piękniej.
Dzisiaj i do nas zawitała zima, rano zrobiło się na chwilę biało , nim dotarłem do naszego ogrodu już tak biało nie było.

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Takie zapewnienia, to nasz powód do częstego wpadania do Waszego 'Rancza'tadeusz48 pisze:Serdecznie dziękujemy: ASZCE
ZENKOWI
MARYLI
EWIE
JOLI i ADAMOWI
PRZEMKOWI
GENI
ANICIE
ZYCIE
BEACIE
IZIE
BARBARZE
za nadesłane gratulacje, Wasze serdeczne słowa, płynące z głębi serca dają nam więcej sił i zapału do dalszego tworzenia i pielęgnacji naszego ogrodu. Zofia i Tadeusz.

OJ, oj, oj będziesz miał nas dość
Cieplutko pozdrawiam Zyta
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
ASZKA- dziękuję za odwiedziny, ja też nie przepadam za zimą ale bez przesady, zwłaszcza że naszym roślinkom potrzeba kilka miesięcy odpoczynku .
ZYTO- dziękuję za odwiedziny, przecież To Forum żyje (między innymi ) dzięki Tobie, a i czas szybciej leci, na pewno nie będę miał WAS dość.
EWO- dziękuję za odwiedziny, ja z żoną jesteśmy w takim wieku że jedną z niewielu rzeczy jakie nam zostały to cierpliwość .
Prezentując roślinki z "placu centralnego" chciałbym pokazać moje sosny w II odsłonie:

ZYTO- dziękuję za odwiedziny, przecież To Forum żyje (między innymi ) dzięki Tobie, a i czas szybciej leci, na pewno nie będę miał WAS dość.
EWO- dziękuję za odwiedziny, ja z żoną jesteśmy w takim wieku że jedną z niewielu rzeczy jakie nam zostały to cierpliwość .
Prezentując roślinki z "placu centralnego" chciałbym pokazać moje sosny w II odsłonie:

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Znowu sobie pooglądałamTwój ogród. No i zawsze jestem pod wrażeniem. Wiem mówiłeś że zawsze można dokupić ziemi od sąsiadów ale to nie możliwe bo z wszystkich stron sąsiedzi mają takie małe działki. A co do zaczynania od nowa to już nie mam na to siły. Ale lubię tworzyć ogrody. Czasem pomagam znajomym i rodzinie jak o to proszą
Genia
Genia