Kwiatuszki Milki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
milka0105
1000p
1000p
Od: 2 mar 2008, o 20:59

Post »

No dokładnie!!! w mojej sali biologicznej nie widać ścian- same kwiaty dookoła głowy :D oczywiście ja już ogłaszałam wszem i wobec że KOCHAM kwiaty ale żebym choć taki malutki szczepek dostała od niej ale nie.... Nie lubię jej :evil:
U mnie w sali od niemca są super kwiatki i właśnie stamtąd mam wielkanocnika i parę listków fiołków... :D
Saraaa

Post »

Ja za moją biologicą też nie przepadam, ale cóż... musze być miła, żeby kiedyś pozwoliła mi zostac po lekcjach i... kazać podlać kwiatki :P

W innych salach nie mam co za bardzo skubać - te kwiatki i tak już są dosyć uskubane przez jakieś dzieciaki co to nie mają czym rzucać :evil:
milka0105
1000p
1000p

Post »

A do jakiej szkoły chodzisz? :> u mnie w szkole to ja chyba zapoczątkowałam te pożyczanie sobie kwiatów :D
Saraaa

Post »

Do gimnazjum, gdzie jest liceum i jest też podstawówka :P
milka0105
1000p
1000p

Post »

No to się nie dziwie.. Biedne kwiatki :D moja siorka jest w podstawówce i w ogóle kwiatów nie szanuje;/
Saraaa

Post »

Ja jak widze takie "dzieci" to bym im wygarneła :D
No, ale cóż :D Ja też w podstawówce kwiatków nie traktowałam poważnie :wink:
milka0105
1000p
1000p

Post »

Ja jak byłam w podstawówce to robiłam babci kwiatom bagno w doniczkach :D ojojoj... biedne kwiatuszki :( Nie chce wiedzieć co babcia wtedy czuła :D
Saraaa

Post »

:;230 No to współczuje Twojej babci... co to Ona z Tobą miała!
Ja sobie nie przypominam abym to jakieś kwiatki babci w domu zmarnowała, ale za to w jej ogrodzie kawał diabła ze mnie był :D Ze wszystkich kwiatków jakie tylko kwitły robiłam wieeeelki bukiet. babcia jak to widziała to mnie chyba przeklnąć chciała :D
milka0105
1000p
1000p

Post »

hahaha :D taka hiena ogrodowa :D ja robiłam podobnie tylko że robiłam bukiety z kwiatów nie tylko babci... :oops: no ale to było dawno i w ogóle nie prawda :P :D !
Saraaa

Post »

milka0105 pisze: no ale to było dawno i w ogóle nie prawda :P :D !
Przy tej wersji pozostańmy ;:112
Saraaa

Post »

Milka... co tam u Twoich kwiatków słychać? ;:113
milka0105
1000p
1000p

Post »

A wszystko w porządku, trochę nowości ale nie mam kiedy zdjęć powklejać, bo klasa druga liceum tak mnie pochłonęła, że ledwo mam czas jeść :D a co u twoich ?:)
Saraaa

Post »

A moje rosną sobie, rosną :D

Aż tak dużo masz nauki? To nie zazdroszcze... Ja właśnie mam zamiar zabrać się za fizyke ( znienawidzony przedmiot), ale jak widać, robie wszystko byle by tylko nie zaglądnąć do książki :P
milka0105
1000p
1000p

Post »

No druga klasa jest najgorsza.. Ale jakoś daję rade:D No to żółwik, ja nienawidzę fizyki przez mojego niezbyt mądrego dyrektora z którym mam fize. ;/ masakra. To jest dla mnei czarna magia :lol:
Saraaa

Post »

No to trzymam za ciebie kciuki, żebyś dalej trzymała fason :D
Ja fizyki równiez nie trawie przez nauczyciela - wredota jedna. Cały materiał musze nadrabiać w domu, bo oczywiście pani profesor muśnie temat jak teleexpres...
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”