JAKUCH-Jadziu Jakaś gadżeciara się zrobiłam.A ten ptaszek taki ładny,żal byłoby go nie wziąć.
Masz rację już mam stadko ptaszków chyba z 6 sztuk.
U mnie nic nie pada, dzisiaj deko co najważniejsze podlałam.Fajnie masz ,że deszcz ci roślinki podlewa.Bo on to dotrze wszędzie.A ja tylko trochę i tylko niektóre
Róże owszem ale niektóre pokazują kwiaty.A liście w większości w plamach albo gołe łodyżki.
sąsiadkowa dalia jest cudna.Już z nia rozmawiałam,że tylko jak będzie maila więcej bulwek to mi kawałeczek da..
Szkoda tej twojej.Nawet nie myślałam,że ślimaki zżerają dalie
marpa-Maryniu Ja też już raz miałam czerwonego hibiskusa 2 lata.I też po zimie padł.Tego mam od ubiegłego roku.Ciekawa jestem ile będzie tym razem.
Oj to też miałaś ciuciubakę z tym swoim hibiskusem.
A ja tez wiem,że nie należy się spieszyć za bardzo wykopywaniem .Potrafią później odbić. Już też miałam takie doświadczenie.
korzo_m-Dorotko ptaszek jest śliczny,Będę go pilnować aby nie odleciał.
W biedronce można trafić róze cuda.W Lidlu też.A ceny niskie.Chyba i ja zaczę tam sobie coś dokupywać.
plocczanka-Lucynko O tak Fiona prawie codziennie teraz mi takie prezenciki na taras znosi.Parę razy zadowolona weszłaze zdobyczą w pyszczku prosto do domu.Ale byłam wystraszona i akcja wyganiania Fiony byla.Bo przecież nie wiem, czy zywe to mam czy martwe.
Tak ten rok dobry, bardzo dobry na owocki.I bardzo dobrze.I fakt, bez przerwy jakieś przetwory , dżemy, soki, itp.
Aż dziw,że taka dalia za taką cenę .Piękna i wielka.
Ptaszków przybywa.To chyba fajnie,Do Dębowego to pasuję.
Mnie wszystkie kwiatuszki cieszą.
DzonaK-Asiu Bardzo dziękuję za słowa uznania.

Na razie winogron jem.a potem chyba będą soki.
Obrodził pięknie.
Fiona pilnuje ogrodu od rożnych gryzoni.To może też zafunduj sobie kota ??
Może kiedyś tak uważali,że dalie to kwiaty starszych pań.Ale już nie teraz.Jest ich tak du żo i takie piękne

Ja je lubię
Margo2-Gosiu U mnie te dalie lepiej ładniej rosną, gdzie byl dany obornik na zimę.A tam gdzie nie to mikre.Chyba w tym roku muszę postarać się o większą ilość ,
O, Fiona jest bardzo .łowna.I to mnie cieszy.Wygłaszczę i to zaraz.Bo zmykam
Floksy jeszcze jakieś kwitną

Milin

Zawiązał nasienniki.chyba trzeba usunąć , aby nie rozsiewał się zbytnio ??