Cudowny widok miałam dzisiaj za oknem zasypało wszystko na biało.Oszronione drzewa wyglądały bajecznie .Kurcze ,żeby takie widoki były tez na Święta jednak znając życie z pewnością tak nie będzie. Zrobiłam Amelce małego bałwana dałam go na spodeczek ,ale sporo czasu trwało zanim zamienił sie w wodę .Oczywiście kazała mu zrobić oczy i nos i usta, ale szkoda było fatygi, bo to mokry śnieg
KRYSIU nie mam sprecyzowanego koloru wystroju tak jak i w ogródku lubię mieć kolorowo .Jednak zieleń choinki, złoto i czerwień to dominujące kolory .Mało pokazywałam te kotylionową, ale też to mizerna jak na razie bulwka .Mam nadzieję ,ze jakoś w przyszłym sezonie się poprawi .Miałam ją najpierw posadzoną w ziemi ,ale ślimory totalnie mi ją pożarły i myślałam ,ze już nic z niej nie będzie.Dlatego posadziłam ja do doniczki przy altance i trochę sie opamiętała i nawet zakwitła. To dalia kupiona pod nazwą
Mick's pepermint. 
Gdzie jej do tej dalii jednak bardzo mi sie podoba Cudny ten Twój wiklinowy bałwanek ja temu mojemu nie dawałam miotły ,chociaż miałam naszykowaną, a do wikliny jakoś nie mam drygu .W ubiegłym roku robiłam z niej choinki i wianki ,ale mnie nie satysfakcjonowały . Uwielbiam takie frywolitkowe cudeńka synowa ma na całą wielka choinkę dzwonki i różnego rodzaju gwiazdy oczywiście robione przeze mnie .Ja też mam takie same ozdoby frywolne

Te kule są oblepione rozwarstwionymi płatkami kosmetycznymi .Amelce podobała się ta praca ja siama, siama
AGNIESZKO frywolitki robione są czółenkiem nie szydełkiem to bardziej misterna praca niż szydełkiem .
Ferncliff illusion to cudowna dalia uwielbiam jej kolor i potencjał .W tym roku wyrosła na blisko 3m wys. zaszalała na całego i jej kwiaty są śliczne w każdej fazie
ANIU teraz dalii mam jeszcze więcej, jednak nie wiem czy nie pożegnam się z Black Jackiem jak ona taki maruder i zakwita dopiero w październiku .No chyba dam mu ostatnią szansę wykazania sie, a potem bez żalu sie pożegnamy. Z pewnością w przyszłym roku róże odwdzięczą sie za troskliwą opiekę

Anuś Twoje robótki są prześliczne sama wiesz o tym ciekawe jak jeszcze znajdujesz na to czas
IWONKO 
nawet w ostatnich dniach słonko często gościło na naszym niebie jednak pamiętam takie lata ,że było tylko szaro buro .No cóż Ty czas spędzasz na pichceniu, pieczeniu, a ja w inny sposób zajmuje ręce