Aniu
anabuko1

dzięki wielkie!
No pstryka się..pstryka...

Modeli w ogrodzie nie brakuje , sama wiesz że ręka sama aparatu szuka jak w oko miły obrazek wpadnie

...Mus go uwiecznić! Fotoamatorów ogrodowych przybywa nawet tu na FO jest co oglądać.
lemonka Iza

...
bez pracy nie ma kołaczy ! Satysfakcja wzrasta wraz z życzliwym zainteresowaniem innych...

Zagospodarowanie miejsca wypoczynku i biesiadowania to amatorskie własnoręczne " dzieło " mojego M i przyznam, że nasze ulubione...
Rutewkę orlikolistną mam ponad 30 lat i towarzyszy mi jak wiele innych od pierwszych dni mojego działkowania.Kwitnie całe lato ...

Mam tyle roślin, jedne zastępują drugie , że coś przekwita coś zakwita, robota goni robotę..nie poświecam zbytniej uwagi poszczególnym okresom kwitnienia..
Dzisiejsze ogrodowe hity znane były w dawnych ogrodach od lat..

Wyparte kiedyś przez modę na trawnikowo-iglakowe założenia wracają do dzisiejszych ogrodów , budząc zachwyt i pożądanie młodych
ogrodomaniaków.. Jako, że ja za bardzo nie
gonię trendów i nie potrafię wyrzucać roślin toteż zachowały się u mnie rośliny, które dzięki mojej Przyjaciółce - pasjonatce,która wyposażyła mnie w rośliny ze swojego ogrodu, tworzyły mój ogródek w 1981roku.... Kawał życia...
Biedronka641 Alu dziękuję za tak miłe słowa!
Wczoraj deszczyk padał godzinkę a dzisiaj od rana pada...Niech pada,bo już susza się zaczynała dawać we znaki podlewanie niewiele daje..Do końca tygodnia trochę długo , mogłoby padać w nocy a w dzień praca na roli...

Będziemy odpoczywać!

i balkonowe pachnidła