Maryniu chwasty i u mnie rosną a ja nie mam czasu aby je pogonić z ogrodu...
Dobrze że wypoczęłaś , takie chwile lenistwa wśród przyrody też potrzebne...
Ujęcia roślin jak zwykle czarujące..
Cuudne zdjęcia, ale i cudne roślinki, kwitnienia.
To już u ciebie zwyczajowo i pewniak,że zawsze można zobaczyć piękne ujęcia roślinek
U mnie też zieelko rośnie,nie jestem w stanie,żeby na bieżavo z nim się roprawiać
Wkraczasz na coraz wyższy poziom fotograficznego kunsztu.
Zdjęcia boskie
Masz szczęście, że deszczyk u Ciebie popadał. U mnie totalna susza, a dokłądkę brak podlewania, bo pompa padła.
Marzy mi się taki pierzasty klonik. Musze go koniecznie w tym roku upolowac
Maryniu wszystko już powiedziane, zdjęć piękniejszych nie widuję za często. Też mam coraz mniej czasu. Miło, że można czasem po prostu posiedzieć i nie martwić się o rzeczy nie zrobione. Orliki i irysy już teraz będą często przed obiektywem.
Lucynko,Olu,Aniu,Gosiu,Soniu, - witam serdecznie ! Sami swoi...
Miło mi, że moje wklejanki nie pozostały bez echa!
U mnie deszczyk prawie codziennie ale rośliny zbytnio wilgoci nie odczuwają...kilka podlewałam .Słyszę w radio, że jutro opady w całym kraju więc wszystkim nam nawodni ogródki ! Chwasty już się cieszą choć im akurat niewiele do rośnięcia potrzeba!
Może i dzisiaj uda mi się być na działce i jeszcze parę fotek nowych pstryknę bo kilka fotowidzeń jeszcze wczoraj miałam ale czasowo nie wyrobiłam...
Witaj Maryniu.
U mnie też deszczyk popaduje a miejscami sucho. Nowe nasadzenia też podlewam. Skoro dziś robisz wypad na działeczkę to miłego leniuchowania. A o pstrykaniu tylko nie zapomnij. A ślimaki już masz .U mnie się pojawiają i obgryzają liście irysów i host .
Aniu11 Miło,że podobają Ci się moje foto-pstryki Nazwy funkii nie podam kiedyś znałam je wszystkie po imieniu ale tak już je przemieszałam ... Przestałam się nimi specjalnie interesować i tylko niektóre rozpoznaję z nazwy a miałam i chyba nadal mam ok,80 ...
Alu takiego leniuchowania chyba byś mi nie pozazdrościła ...zap..., jak mały samochodzik...Ale są chwile, kiedy i zwolnić trzeba ...Ślimaki spotykam skorupowe ale jakichś strat nie zauważyłam...
iwona0042 Na ostatnim zdjęciu - rdest wężownik...Ty ciągle jeszcze polujesz na nowości.. ?
stasia_ogrod no mamy wreszcie aromatyczne i barwne chwile w ogrodach wszak to najpiękniejszy chyba czas w roku! Tylko czemu tak szybko zasuwa...już prawie połowa maja Chciałoby się zatrzymać ten czas!
Co tu pokazać skoro tulipanów u mnie brak Takie tam... azalie, różaneczniki , szczodrzeńce czy inne orliki dzisiaj większość w wersji telefonicznego aparatu ...pstryknięte tuż przed odjazdem na szybko...
Maryniu
Duzo piękności u ciebie
Azalki juz kwitną .Moje nie .
hosty piekne.
I oczywiście inne , rożne portreciki kwiatuszkowe,roślinek, listeczków - robisz to mistrzowsko.