Lisico
to wspaniale, że są rzeczy, które nas ekscytują, pozbawiają tchu. Góry, owszem mogą zachwycać, są potężne, monumentalne.
Chociaż przyznam,że wydają mi się groźne. Alpinistą nie chciałabym być.
Córka obawia się, że dziecko ograniczy jej osobiste plany. Już ubolewa, że musi przerwać jazdę konną. Na koniach jeździ od dziecka. Treningi miała kilka razy w tygodniu, teraz siedzi w domu z wielkim brzuchem i nie może się schylić.
Podróże dalekie, a nawet bliskie już nie będą takie bezproblemowe.
Spotkanie na Kaszubach zapisane w planach na lato wielkimi literami i grubą czcionką.
Oczusia ma się dobrze w ogrzewanym domku. Dzielnie znosi zimę , mroźne noce jej nie straszne.
Dla Ciebie Kilimandżaro
JagiS
obecnie mamy inne realia niż za czasów naszej młodości.
Biura podróży oferują wycieczki, o których kiedyś nam się nawet nie śniło.
Moja podróż poślubna, jak na stare czasy była dość atrakcyjna. Tak jak mówisz, obraliśmy jedynie możliwy wówczas kierunek do Bułgarii. Ruszyliśmy samochodem "SiReno' czyli "Syrenką'. Wycieczka trwała prawie dwa miesiące sierpień, wrzesień. To była frajda, voyage pełen przygód. Cudny Budapeszt, ciepłe Złote Piaski, Burgas jak z bajki, Sophia w górach , przeprawa promem przez Dunaj w Rumuni, nocą podczas burzy, słodkie wielkie brzoskwinie. Ach, jak miło wspomnieć tamte chwile.
Margo2,
zgadzam się z tobą, że szczęścia nie trzeba szukać daleko. Też nie myślę o dalekich podróżach.
Obecnie skupiam się na wnukach. Ogród i koty to też nieustanne, całoroczne źródło radości.
Chociaż tydzień na Zakynthos by nie zawadził.
Katarzynko,
witaj w moim ogrodzie. Ciągle mamy zimę, ale już niedługo przyjdzie wiosna.
Dokarmiam działkowe kotki. Obecnie mam dwa kotki w moim ogrodzie Kicka i Oczusia oraz dwa, które przychodzą tylko ma obiadek. Razem cztery.
Oczuś i Kicek biegną mi naprzeciw. Cieszą się na mój widok. Idzie miłość i jedzonko.

Oczuś i Kicek
Do kociej stołówki zagląda także rudy Rudzik.
Czarny jak smoła Pantek gustuje szczególnie w drobiowych serduszkach.
Kicek jest bardzo fotogeniczny i lubi pozować do zdjęć.
[/UR
[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/32dcf2602040c6b1]
Oczusia lubi ciepłe mleko. Pije więcej niż się w brzuchu mieści.
[/URL
Oczuś
[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/d4c66ef005c2740c]
Narcyzy wystawiają noski
Nie wiedziałam, że epimedium jest zimozielone. Podarunek od JagiS, zieleni się nawet zimą.

]
L]