Ale dziś upał

Wczoraj była super idealna pogoda,nie za gorąco,w sam raz na koszenie trawnika.Trawa spora urosła,w ogóle po nawozie rośnie jak szalona...Córcia się pochlapała zadowolona,ja z kolei posadziłam 4 jeżówki,oznaczyłam porządnie coby ktoś mi nie zdeptał i jestem happy

Pozostały dwie,wkopię po niedzieli.
Aneczko BR jak na razie to mistrzostwo,oby inne szkółki brali z nich przykład to by było dobrze.Oby nadmiar zamówień ich nie zapsuł,często dzieje się tak,że jak sukces przychodzi to się liczy ilość,a nie jakość.Wierzę jednak w to,że zawsze się wywiążą i będę ich stałą klientką

Hortensja pozuje z żeniszkiem:)
Ewuniu tak dotarły całe i zdrowe,pewnie nie raz jeszcze u nich zamówię,bo naprawdę warto
Mam na oku jeszcze kilka innych odmian,ale nie było na stanie...
Jolu ja zwsze klepię,że już niczego nie kupię,a potem kupuję i się cieszę z nowych nabytków.Najlepsze jest otwieranie kartonu,uwielbiam ten moment
Duju mam nadzieję,że cos skomponuję.Miałam kilka posadzić koło rozplenicy japońskiej,ale nie ma tam miejsca.Wczoraj latalam z nimi po całej działce i dumałam,gdzie by tu posadzić...
Jadziu jeżówki przypominają mi gerbery,kwiaty,które kiedyś kupowali ludzie na różne uroczystości.Często jaka mała dziewczynka w kwiaciarni,która znajdowała się blisko mojego domu mogłam stać godzinami i patrzeć jak pani kwiaciarka wiązała przepiękne bukiety i komponowała je na różne sposoby.Tak mi się nasunęła refleksja z dziecinnych lat

Jedna klientka kupowała sam kwiat bez przybrania,a inna bogaty bukiet z przybraniem...ech to były czasy
Sabinko moja radość jest wielka,bo pierwszy raz mogę w 100 % pochwalić przesyłkę z bylinami.Pierwsza moja myśl była taka,że chyba jeszcze domówię,ale potem ochłonęłam i wiem,że poczekam na brakujące odmiany.
Chałaputkowo piękne prawda? Najbardziej się ucieszyłam,że większość z nich ma kwiaty i wiem co kupuję
Halinko ciekawa jestem co Ci jeszcze wpadło w oko?
First Lady w drugim kwitnieniu wygląda o niebo lepiej,nie mogłam się wczoraj na nią napatrzeć
Sweet Juliet angielka,ale ma piękny zapach:)
Garden of Roses śliczna,zdrowa róża...
Polar Bear
Therese Bugnet
Kącik żurawkowy
Red Baron ślicznie się wybarwiła...
Moja piesia pilnuje wroga numer 1 łopaty
Miłego weekendu:)