Po Twoich fotkach aż cieplej robiło się Byłem dzisiaj na działce , widok absolutnie nie podobny , biało i wielkie kretowiska Jeszcze dzisiaj wywalił ziemię , na wiosnę kilka taczek ziemi będzie do wywiezienia.
Do wiosny już tylko 2 miesiące , jak ten czas leci.
Tadziu, a ja każdą ilość ziemi przyjmę!!! Nadaj na poczcie.
Jeszcze taka od kreta, miammiam. Muszę popatrzeć na trawniki miejskie.
Może tam też kreciki super ziemię wyrzucają? Elusia, jak dobrze pójdzie, to za 68 dni WIOSNA!!!!!!!
Tosia cudną macie bramę jak do raju .Ależ się działkowcy cieszą albo sa zasmuceni .Ojjj szalejesz z fotkami, a u mnie skromniutko Jednak widoku tego jednego pana mogłaś mi oszczędzić
Tosia brama naprawdę robi wrażenie oby tylko dobrze wpuszczała i zamykała - może jakiś tam chip z regulaminem działkowców i zakaz wstępu dla nieproszonych gości - gryzoni też.
Może ino podpędzić licznik do wiosny, wybieram się na działkę b o u nas ma być dość ciepło ale deszczowo co z tego kiedy noce z przymrozkami.
Jadzia, toż to winniczek!!!!! U Ciebie są te bezdomne!!!!Obrzydlistwo.
Ja winniczki znoszę na działkę i nigdy takiego nie wyniosłam!!
Światełka trzymają mnie przy życiu. Dziś nawet się nie ubrałam Łażę w kosiuli i szlafroku cały dzień.
Chyba do wiosny nie zdejmę tych światełek! 67
Śnieg u nas leży i podobno rano było -11 st. Słoneczko i już czuje się dłuższy dzień. SUPER!!!!!!!
Tosiu - masz rację ja tez ostatnio mało kiedy się ubieram, kosiula i szlafrok to mój znak rozpoznawczy.
Planowałam skoczyć do Castoramy nawet jechaliśmy ale jakaś dziś jestem połamana - robię listę chciejstw, zamówiłam chryzantemy, mieczyki, nad różami dumam.
A ja dziś zamówiłam 3 róże!!!!!! U Hyżego!!!! Muzykantów, Giardinę i trzecią, ale jaką
Ło matko kochana, toż to było kilka godzin temu!!!!! Nie zapisałam!!!!
Ania, też tak masz?
Gosiaczku, mam masę miejsca na działeczce, więc kupiłam muzykantów.
Jadzia ma ją i strasznie mi się podoba.
Dwie pnące podaruję przyjaciółce do urządzanego ogrodu. (Maigold i Giardyna czy jakoś tak)