becia123-Beatko ;Kochammmkwiaty-AguśWitaj,,,pogoda już listopadowa i ciągle ubywa roślinek

Z jednej strony mam las,,z drugiej tuje,,i sąsiedzi tez coś tam,,,to trochę osłonby dla roślinek juz jest

Żydek to zachciewajka mojego M ,,, jak zobaczył,,,to kupił i powiesił i tak zostało
korzo_m-DorotkoTo chyba ja też tak zareagowałabym,,,w życiu widziałam węże w zoo i raz daleko na polanie, w słoneczku.. i tak wystraszona byłam i zwiałam z tamtą szybciorem i do samochodu

Dobrze,że chyba u mnie nie ma ich,,i Fiona nic takiego ekstremalnego mi nie przynosi
bwoj54-Bogusiu Dziękuję,,,za uznanie,,Staram się,żeby jeszcze to co zostało,co ma jakieś kolorki ładnie pokazać

Rajska jabłoń. to Royalty. Kociaki ze swoimi zdobyczami są nieprzewidywalne ale i pracusie,A nornicę,,,dobrze ,że Ci złapała,,Więcej cebulek zostanie w ziemi.
juni-Beatko Ależ proszę.Jabłoń polecam,,,jest niezwykle dekoracyjna od wiosny do jesieni. W ubiegłym roku jeszcze robiłam jabłuszka w syropie z ogonkami,,,pięknie wyglądają jako ozdoby na torcie czy deserach
AGNESS Dziękuję.U mnie też już marcinki przekwitają,,oj będzie pusto,,będzie

Rzeźbę-żydka to mój M sobie kupił,powiesił,,, bo tak mu się spodobała i już

A niech tam ma
Iwonko0042; gracha-Grażynko Zobaczcie jaka będzie za kilkanaście lat ta Thuja 'Whipcord' --
http://www.flickr.com/photos/hickoryhollow/7331670004/ Ja jestem tymi dredzikami oczarowana ,takie ma cały czas.

Fajne ma te sznureczki,prawda??
reniusia20-Reniu Nie wiem jaką Ty masz opuncje,,,moja to jest z zimujących.Ale radzi sobie

Radzę Ci też ,jak mamsz kilka jedna na wiosnę do gruntu,,i zobaczysz fajnie Ci będzie rosła
znalazłam kwiatuszka;
Fiona nie próżnuje,,,zabawki sobie znosi