Ogródek AGNESS
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aguś masz duszę artysty 

Aguś , u Ciebie jeszcze pięknie kolorowo
po wczorajszym nocnym przymrozku u mnie już nie ma znaku po kwiatuszkach
teraz już tylko porządki i oby do wiosny .
Miłego spokojnego tygodnia i ładnej pogódki

Miłego spokojnego tygodnia i ładnej pogódki

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Chylę czoła
...Agusiu jesteś niesamowita ...kwintesencja dobrego smaku i niewinności - to wszystko , co mogę powiedzieć o Twoim dziele .
Zdrówko lepiej ? Ucałowania dla Was

Zdrówko lepiej ? Ucałowania dla Was

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga to dzieło sztuki !!
Powiedz czy te kwiaty są sztuczne, bo wyglądają jak żywe, a wszystko takie filigranowe
..zwiewne.
Artystka jesteś wielka!
Powiedz czy te kwiaty są sztuczne, bo wyglądają jak żywe, a wszystko takie filigranowe

Artystka jesteś wielka!
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Florystka z Ciebie na medal
wianuszek biały piękny.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Agnieszko
przepiękny wianuszek i stroik, podziwiam Twoje zdolności- niezmiennie 

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Też będę robić w tym roku na Wszystkich świętych wiązanki. Jedną dla maleństwa. Wyobraź sobie, że miesiąc temu kupiłam takie różyczki i aniołka, ale tamten mój robi "ciii". Teraz wiem jak ułożyć 

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu marcinków mam 4 kolorki, koniecznie muszę posadzić sobie jeszcze ze 2 inne..... nie mam nic w różu i mam ogromną ochotę na takie odcienie
Te, które mam faktycznie porozrastały się w duże ładne kępy
Gosiu staram się sadzić sporo krzewów, które są świetnym dopełnieniem dla iglaczków - zielonego tła - i wiosną dzięki kwiatom i jesienią, dzięki przebarwiającym się liściom
Majeczko moje chryzantemy w tym sezonie zachowują się bardzo dziwnie
.... niektóre z tych, kwitnących wcześnie do tej pory jeszcze w pąkach
a inne już od dawna cieszą kwiatami. Wydawało mi się, że mam sporo chryzantem..... a okazuje się, że tylko kilka odmian, ale w wielu egzemplarzach.... koniecznie muszę dosadzić więcej kolorków, bo uwielbiam te kwiaty....
Martusiu w ogródku faktycznie jeszcze bardzo kolorowo....szkoda tylko, że z dnia na dzień mniej liści na drzewach....
Dziękuję serdecznie za tak miłe słowa o moich pracach
Milenko zgodnie z zamówieniem są zdjęcia dekoracji
Masz rację, że trudno, żeby marcinki i chryzantemki nie zauroczyły.... to największe bogactwo jesiennych ogrodów..... praktycznie poza nimi już niewiele kwiatów kwitnie.....
Jacku tak jak już wcześniej wspominałam iglaczki traktuję jako szkielet ogrodu, na tle którego sadzę inne rośliny
Cieszę się, że podoba Ci się ta koncepcja
Pomponikowa nadal w pąkach.....coś strasznie leniwa w tym sezonie....
Shiz3R witaj nowy gościu
Marcinki to kwintesencja jesieni , nie wyobrażam sobie ogródka bez nich .... Chciałabym posadzić w przyszłym sezonie jeszcze ze 2 nowe kolorki....
Janku pęcherznice rosną u mnie już 3 sezony, ale nie mam miejsca na duże krzewy, więc każdej wiosny króciutko je przycinam, żeby były jak najbardziej kompaktowe....
U mnie ju pierwsze - białe - marcinki zaczynają przekwitać....
Gosiu na pierwszej fotce to chryzantemki, takie pojedyncze, delikatne
Uwielbiam kolory kwiatów na tle zieleni iglaczków.... dzięki dużej ilości zieleni nie razi ta masa kolorów wszelakich
Misiu dziękuję....czuję się już dużo lepiej, ale jeszcze ,,szczekam,, aż szyby drżą.....
Iwonko takie biało-różowe marcinki muszą być bardzo ciekawe.... moje nie łapią kolorków.....
U mnie eM wczoraj zagrabił trawnik, ale już znów pełno liści .... będą leżały do kolejnej soboty
Aniu ja chryzantemki uwielbiam , też mam niewiele odmian i koniecznie muszę dosadzić sobie ich więcej..... Jeszcze nie wszystkie kwitną... już nie mogę doczekać się pozostałych....ale podobno ma być cieplutko, więc myślę, że lada chwila i wszystkie pokażą kwiatuszki....

Gosiu staram się sadzić sporo krzewów, które są świetnym dopełnieniem dla iglaczków - zielonego tła - i wiosną dzięki kwiatom i jesienią, dzięki przebarwiającym się liściom

Majeczko moje chryzantemy w tym sezonie zachowują się bardzo dziwnie

Martusiu w ogródku faktycznie jeszcze bardzo kolorowo....szkoda tylko, że z dnia na dzień mniej liści na drzewach....
Dziękuję serdecznie za tak miłe słowa o moich pracach

Milenko zgodnie z zamówieniem są zdjęcia dekoracji

Masz rację, że trudno, żeby marcinki i chryzantemki nie zauroczyły.... to największe bogactwo jesiennych ogrodów..... praktycznie poza nimi już niewiele kwiatów kwitnie.....
Jacku tak jak już wcześniej wspominałam iglaczki traktuję jako szkielet ogrodu, na tle którego sadzę inne rośliny

Pomponikowa nadal w pąkach.....coś strasznie leniwa w tym sezonie....
Shiz3R witaj nowy gościu

Marcinki to kwintesencja jesieni , nie wyobrażam sobie ogródka bez nich .... Chciałabym posadzić w przyszłym sezonie jeszcze ze 2 nowe kolorki....
Janku pęcherznice rosną u mnie już 3 sezony, ale nie mam miejsca na duże krzewy, więc każdej wiosny króciutko je przycinam, żeby były jak najbardziej kompaktowe....
U mnie ju pierwsze - białe - marcinki zaczynają przekwitać....
Gosiu na pierwszej fotce to chryzantemki, takie pojedyncze, delikatne

Misiu dziękuję....czuję się już dużo lepiej, ale jeszcze ,,szczekam,, aż szyby drżą.....

Iwonko takie biało-różowe marcinki muszą być bardzo ciekawe.... moje nie łapią kolorków.....
U mnie eM wczoraj zagrabił trawnik, ale już znów pełno liści .... będą leżały do kolejnej soboty

Aniu ja chryzantemki uwielbiam , też mam niewiele odmian i koniecznie muszę dosadzić sobie ich więcej..... Jeszcze nie wszystkie kwitną... już nie mogę doczekać się pozostałych....ale podobno ma być cieplutko, więc myślę, że lada chwila i wszystkie pokażą kwiatuszki....
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu dziękuję bardzo, niesamowicie mi miło
Aniu ja również bardzo lubię marcinki, a chryzantemki wręcz uwielbiam .... Dziękuję za miłe słowa o wianuszkach
Aguś dziękuję kochana ..... bardzo się cieszę , że dekoracja podoba Ci się, buziaki
Iwonko bardzo miła jesteś, dziękuję bardzo
Eluniu u mnie na szczęście kwiatuszki jeszcze się trzymają..... kolorków całkiem sporo, jeszcze nie wszystkie chryzantemki zakwitły.... podobno ma być cieplutko, więc liczę, ze jeszcze się nimi nacieszę....
Tobie również miłego tygodnia
Jagódko dziękuję kochana bardzo, za takie miłe słowa. Cieszę się niezmiernie, że dekoracja podoba Ci się
Zdrówko zdecydowanie lepiej, jeszcze chwilka i mam nadzieję, będzie całkiem dobrze.... Tobie również gorące buziaki
Judytko bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa
Kwiatuszki są z materiału, żywych nie stosuję wcale do tego rodzaju dekoracji, bo zależy mi, żeby były one trwałe, a żywe kwiaty zdobiłyby góra 2 dni
Dorotko bardzo się cieszę, że dekoracja podoba Ci się....dziękuję bardzo
Aniu dziękuję bardzo kochana, jest mi niezmiernie miło
Miłeczko bardzo się cieszę, ze mój wianuszek zainspirował Cię
Pokaż koniecznie swoje dzieło 

Aniu ja również bardzo lubię marcinki, a chryzantemki wręcz uwielbiam .... Dziękuję za miłe słowa o wianuszkach

Aguś dziękuję kochana ..... bardzo się cieszę , że dekoracja podoba Ci się, buziaki

Iwonko bardzo miła jesteś, dziękuję bardzo

Eluniu u mnie na szczęście kwiatuszki jeszcze się trzymają..... kolorków całkiem sporo, jeszcze nie wszystkie chryzantemki zakwitły.... podobno ma być cieplutko, więc liczę, ze jeszcze się nimi nacieszę....
Tobie również miłego tygodnia

Jagódko dziękuję kochana bardzo, za takie miłe słowa. Cieszę się niezmiernie, że dekoracja podoba Ci się

Zdrówko zdecydowanie lepiej, jeszcze chwilka i mam nadzieję, będzie całkiem dobrze.... Tobie również gorące buziaki

Judytko bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa

Kwiatuszki są z materiału, żywych nie stosuję wcale do tego rodzaju dekoracji, bo zależy mi, żeby były one trwałe, a żywe kwiaty zdobiłyby góra 2 dni

Dorotko bardzo się cieszę, że dekoracja podoba Ci się....dziękuję bardzo

Aniu dziękuję bardzo kochana, jest mi niezmiernie miło

Miłeczko bardzo się cieszę, ze mój wianuszek zainspirował Cię

Za jakiś czas, za kilka lat jeśli mi pozwoli los (losy działek) może i ja będę miała kolekcję marcinków:)
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Jesień u ciebie klimatyczna i jeszcze kolorowa.
Moja troszkę przygasa. Chociaż róże, chryzantemy, hortensje i trawy dodają kolorków.
Dekoracje cudne, rozczuliły mnie. Dla takich aniołków idealne.
Masz wielki talent
.
Życzę zdróweczka
Moja troszkę przygasa. Chociaż róże, chryzantemy, hortensje i trawy dodają kolorków.
Dekoracje cudne, rozczuliły mnie. Dla takich aniołków idealne.
Masz wielki talent

Życzę zdróweczka

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu przyszłam podpatrzeć do ciebie wianuszki , bo chce sama zrobić na cmentarz dla rodziców
ten dla maluszka cudny
moje chryzantemy też dopiero zaczynają się rozwijać i marcinki niektóre też
pozdrawiam serdecznie

ten dla maluszka cudny

moje chryzantemy też dopiero zaczynają się rozwijać i marcinki niektóre też

pozdrawiam serdecznie

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko ja się przyłączę do słów dotychczas napisanych o Twoim talencie, zdolnościach i smaku - wzruszające!
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wianek cudo
Masz rację z ta zielenią. Ona uspakaja rabaty
Ja chyba musze ograniczyć u siebie ilość roślin. Skupić się na kilku.
Za dużo mam tego wszystkiego,. ale co zrobić, że wszystko mi sie podoba

Masz rację z ta zielenią. Ona uspakaja rabaty
Ja chyba musze ograniczyć u siebie ilość roślin. Skupić się na kilku.
Za dużo mam tego wszystkiego,. ale co zrobić, że wszystko mi sie podoba

-
- 1000p
- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Masz piękny ogród. Pospacerowałam, podziwiałam i zostaję. Podziwiam piękne wianuszki.