Kasiu, ale piękne, zadbane vandy!!! I jak miło, że dostałaś takiego okazałego gratisika! Pod Twoją opieką na pewno szybko zakwitną i będziemy mogli podziwiać te piękności na zdjęciach. Okna z vandami w tych pięknych koszach prezentują się bosko...
Gdybyś mogła zdradzić, gdzie kupiłaś vandy byłoby super...
dorotakol pisze:Ale śliczności Gratuluje zakupów. Mam ostatnio taki głód vandowy, że muszę coś upolować
Dziekuje Dorotko ,to moze taka? Na forum nie umieszczamy linków do allegro,e- bay- regulamin
§ 4.8 /KaRo Martunia ,wejdz w ten link powyzej i juz wszystko bedzie jasne
Ale trafiłaś
Miałam upatrzoną sanderianę albę u Schwertera, kolega miał pojechać wybrać i przywieść... nie mógł, nie pojechał, a ja zostałam na lodzie Tylko apetyt pozostał....
Na dodatek jeszcze nie mogę pojechać na wystawę w Warszawie, brat męża się żeni... o ja biedna
Ale mam pocieszenie - zakwitną mi kolejne rośliny (6) - 4 z nich jeszcze u mnie nie kwitły
Dorotko tez mi sie taka marzy...i Twoja niebieska w kratke .Jak bys sie czasem jej pozbywala..... Nie pytam co zakwitnie bo starym zwyczajem nie powiesz tylko pokazesz jak juz beda w calej swojej krasie ,wiec czekam z niecierpliwoscia ,na pewno jakies rarytaski Martunia
Kasieńko, tych dwóch niebieskich kratkowanych się nie pozbędę. Do pierwszej jestem bardzo przywiązana, ponieważ gnił jej trzon i sprzedawca dorzucił mi ją w gratisie, a druga trafiła do mnie z chorobą grzybową, jest zdrowa, ale chlorotyczne plamy pozostaną jej na całe życie...
Oj kochana ,jestem pewna ,ze znowu same pieknosci.Czekam na Mambo x Penang.Moja Penang znowu zakwitla .A ta w krateczke widzialam u Schw...Kupie sobie w prezencie