Jadziu w nocy lało po południu dwa razy poprawio,mokro ,ślimary panoszyć się zaczynają ...od dołu na listkach róz robią się czarne plamki ,niezbyt ciekawie to się zapowiada. komarki niezle kąsają zielszczycho rośnie .Trawka ladna ,a efekt wspaniały będzie jak się rozrośnie tez mam taką.
Chyba tylko ja na całym forum narzekam na zbyt mało opadów W piątek przeszła daleko niewielka burza, ale grilla udało się zorganizować bez bólu Deszczu spadło za mało
Ja bym chyba już wolała z konewka latać niż ten ciągły deszcz oglądać. U mnie tez ciągle pada, nie ma kiedy trawy skosic, a jak już znajdzie się słoneczna chwilka na ogród to komary nie dają nic zrobić.
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam Moja garstka piachu
nataszka pisze:Ja bym chyba już wolała z konewka latać niż ten ciągły deszcz oglądać. U mnie tez ciągle pada, nie ma kiedy trawy skosic, a jak już znajdzie się słoneczna chwilka na ogród to komary nie dają nic zrobić.
ja się podpisuję pod nataszką - precz z deszczem na chociaż 2 tygodnie.
Witajcie kochani ,kolejny dzień lania,jak tak dalej będzie to wszystko trzeba będzie zaorać
Trwka moja jak nie przezimuje to ja więcej nie posadze więc niech sie dobrze sprawuje
Moja Greczynka
ŻÓŁTA
Deszczyk im słuzy
Młodzież zaszaleła u mnie ,chyba ta pogoda im zaszkodziła,ale mnie cieszą te kwiatuchy.
Ciekawe co zrobia jesienią ,mam nadzieję ze drugi raz zakwitna ,
Ale to tylko dwie sadzonki,no może trzy,