Aniu w tym roku będziesz miała bajeczne widoki dzięki dużej ilości kwitnących irysków

Zrehabilitują Ci się za poprzedni sezon

Obecna zima faktycznie była bardzo dobra dla naszych roślinek, w przeciwieństwie do poprzedniej....
Jolu irysków mam całkiem sporo , bardzo je lubię, mają tak piękne kolory.... niziutkie już wszystkie przekwitły, teraz królować zaczynają wysokie
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam
Danusiu, Andrzejku witajcie

Faktycznie wreszcie doczekałam się deszczu.... naprawdę dobrze popadało, roślinki wspaniale napojone, na kilka dni im starczy
Lilie jeszcze troszkę i też zakwitną...... na pewno będą bajecznie wyglądały w tak dużej grupie .... będę zaglądała z ciekawością
Eluniudzięki za nazwę mojego liliowca.... mam go od wielu, wielu lat , to pierwszy liliowiec w moim ogródku
Rh jeszcze pokażę na pewno.... na razie muszę zrobić przerwę, bo ostatnio to one królowały na moich zdjęciach i nie chciałabym, żeby się Wam znudziły
Małgosiu tak mi przykro, że masz problem z begoniami w tym roku.... zawsze miałaś takie piękne, ja wciąż mam nadzieję, ze jednak nadrobią.... może troszkę później , ale będą równie piękne jak zawsze....