Moje widoki chyba zawsze zawierają jakąś różycę![]()
a nie a, pierwsza fotka bez różyczki

dobrze, że na następnych już się poprawiłaś.

Moje widoki chyba zawsze zawierają jakąś różycę![]()
Majeczko ale to nie jest widok tylko portrecikmajka411 pisze:Moje widoki chyba zawsze zawierają jakąś różycę![]()
a nie a, pierwsza fotka bez różyczki![]()
dobrze, że na następnych już się poprawiłaś.Dziękuję za piękne wspomnienia.
Gosiu czy to jest taka wróżba jak z tym ciepłym marcemMargo2 pisze:Joahim kolejna róża do zakochania![]()
Podobno w to lato będzie az nadto upału
Ewuniu mnie kolor żółty bardzo pasuje w ogrodzie , zresztą przed chwilą pokazałam że mogę go łączyć z każdym innym kolorem. Tylko mam awersję do żółtych róż - miałam jednego zdechlaka żółtego i tak się na niej zawiodłam że nie mogę się przemóc do żółtych róż choć kilka wpadających z ten odcień mam albo miałamgloriadei pisze:Majuś,na niebie bura szmata ale rozjaśniłaś nam letnimi fotkami więc jakoś pociągniemy do wiosny
![]()
Rozumiem, że z "żółtkami" nie zawsze wszystko tak pasuje jakbyśmy chciały i po oczach tez mogą dawać![]()
ale ten Suwenirek rzucił mi się gdzieś w oczy , dlatego pytałam.
U siebie wrzuciłam wszystkie żółtki na jedną rabatę z purpurowymi i jakoś grabyle wściekle różowy tam się nie pojawiał będzie dobrze
Grażynko do nas też zima nie dotarła i niech idzie tam skąd przyszła.kogra pisze:Mrożno na dworze ale za to wątek gorący.![]()
Do mnie jeszcze mróz nie dotarł.
I oby się zawróciła zima bo chyba nikt za nią tu nie tęskni.
Dorotko chyba że ja prędzej padnę ze swoją zachłannościąKeetee pisze:Majka jak te Twoje wielkoludy sie rozrosna , to tam mozna bedzie pasc z wrażenia u Ciebie....
Aniu chyba te żółtawe Souveniry doprowadzą mnie do polubienia żółtych róż. Ja te kolory określam jako złoty, morelowy czy jasno-żółtyan-ka pisze:Majko pooglądalam linki i wszystkie roże ktore zakupilaś są śliczne a ta szczególnie do mnie przemawia
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.176136
Zółty kolor bardzo lubię,rozświetla i daje tyle energii oczom,że warto go mieć.Poza tym nie ma problemu z dopasowaniem innego koloru.
Pozdrowionka.
Ewuś moje miały słońca dość dużo i pewnie dlatego były bardziej żółteewamaj66 pisze:Wydaje mi się, że u mnie Christine Helene jest mniej żółta. Rośnie jednak osłonięta od południa perukowcem i może dlatego słabiej się wybarwia.